Alennuskoodit
 
Etsi verkkokauppa: Spartoo, Ellos... Etsi
loading

ZOCOHOME KAMPANJAKOODI

ZocoHome

Marokkolaiset sisustuselementit ovat nyt muotia, arabilaisvaikutteisilla tuotteilla luot kodillesi uuden eksoottisemman ilmeen. Zocohome tarjoaa sinulle laajan valikoiman aitoja marokkolaisia tuotteita kuten esimerkiksi teekannuja ja -laseja joilla tarjoilet vieraille aitoa marokkolaista teetä, kauniita eksoottisen vivahteen tuovia mattoja sekä paljon muita upeita sisustuselementtejä.

http://kauppa.zocohome.fi

Vastaanota tarjous sähköpostiisi

Tilaa uusin tarjous verkkokauppaan ZocoHome suoraan sähköpostiisi

Tutustu myös:

Marokkolainen teeperinne

Aavikon herkku.


Jos olet joskus matkoillasi kulkenut Marokon läpi on kansan vieraanvaraisuus sinulle varmasti tuttu asia, paikallinen kauppias saattaa helposti kutsua sinut kotiinsa teelle tai jopa syömään pienen juttutuokion päätteeksi. Yhden tällaisen kutsun johdosta pääsin tutustumaan Marokkolaisten perinteiseen tapaan tarjoilla teetä vieraille.

Isäntä selitti minulle yllättävän hyvällä englannilla kuinka nykyään harva enää valmistaa teetä perinteiseen tapaan mutta uuden tuttavuuden kunniaksi hän halusi esitellä minulle tämän "seremonian". Hän kaatoi hiukan kiehuvaa vettä kahteen metalliseen pannuun ja puhdisti huolellisesti kummatkin, lisäsi pannuihin vihreää teetä, sokeria ja reilusti minttua ja kaatoi lisää kiehuvaa vettä päälle. Teen annettiin hautua muutamia minuutteja, isäntä kutsui minut pihalle tupakalle koska ilmeisesti tupakanmitta on täydellinen haudutusaika, sitten sitä sekotettiin jotta sokeri liukenisi kunnolla teehen ja tee kaadettiin kauniisti koristeltuihin laseihin. Tavallisesti yhden teehetken aikana teetä voidaan keittää useampi pannullinen ja näitä hetkiä voidaan viettää monta kertaa päivässä.


Siitä päivästä lähtien marokkolainen tee on ollut yksi lempijuomistani ja kaveriporukassa olemme viettäneet lukemattomia tunteja tätä perinnettä vaalien.

VANHENTUNEET TARJOUKSET:

Lyhdyt ja tossut -20%

ZocoHomen välipäiväalesta löydät upeat lyhdyt ja mukavat tossut 20% alennuksella. Lisäksi saat ilmaiset toimituskulut tilaukseesi!

Toimitus ilmaiseksi

Ilmaiset toimituskulut kaikille tilauksille!

Erikoistarjous

Täältä tilaat myös lahjakortit ZocoHomen verkkokauppaan - ilahduta lahjansaajaa lahjakortilla ja anna hänen itse valita mieluisensa lahja ihanien tuotteiden joukosta!

logo-tienda
Facebook ZocoHomeTwitter ZocoHomeBlog ZocoHomePinterest ZocoHome
Samanlaisia sivustoja: Koti ja sisustus

image toolbar
Palveluitamme käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. +info X
8 Käyttäjää online
min
min toolbar
Toolbar AlennusKoodit
max toolbar