Alennuskoodit
 
Etsi verkkokauppa: Spartoo, Ellos... Etsi
loading

ZALANDO ALENNUSKOODI

Zalando

Vaateshoppailu verkossa voi olla rasittavaa, löytääksesi juuri haluamasi tuotteet voit joutua tilaamaan usealta eri sivustolta, lopuksi toimituskulujen hinta on tähtitieteellinen ja lisäksi joudut odottelemaan useampaa pakettia postista. Sen sijaan voit tutustua Zalandon valikoimaan, sivustolta löydät kaikkien hetken suosituimpien merkkien vaatteet ja asusteet sekä urheiluvarusteet kätevästi samasta paikasta ja koko tilaus saapuu perille yhdessä paketissa.

Tutustu siis jo tänään valikoimaan, käytä Zalando alennuskoodi tilauksesi yhteydessä ja säästä selvää rahaa.

http://www.zalando.fi

Zalando Lounge

Zalando Lounge tuo sinulle lähes päivittäin vaihtuvia tarjouskampanjoita joista voit löytää paljon hetken suosituimpia merkkituotteita jopa 70% alennuksella!

Toimituskulut ilmaiseksi

Zalando tarjoaa asiakkailleen joka tilaukseen toimituksen, vaihdot ja palautukset veloituksetta!

10€ alennusta

Tilaa Zalandon uutiskirje! Uutiskirjeen tilaajana pysyt aina ajan tasalla uusimmista huipputarjouksista ja lisäksi saat 10€ etukupongin seuraavaan vähintään 50 euron tilaukseesi.

Styleschool

Tyylitietoisuuden lyhyt oppimäärä

Vanhemmat ovat opettaneet meille kaikille kuinka pukeutua, kuitenkin harvat ovat oppineet kuinka pukeutua hyvin ja tyylikkäästi, mikä tekee asukokonaisuudesta toimivan ja mikä saattaa olla anteeksiantamaton faux pas tietyissä tilanteissa. 
 
overdressing much?
 
Monet luulevat että tyylikkyys tarkoittaa pukeutumista hienompiin (tai kalliimpiin) vaatteisiin mutta tämä oletus ei todellakaan ole faktaa. Voit näyttää tyylikkäämmältä juuri niissä vaatteissa mitkä sinulla on päällä tällä hetkellä muutamalla pienellä hienosäädöllä, esimerkiksi T-paita ja farkut voi olla erittäin toimiva asukokonaisuus kunhan muistat ottaa huomioon että vaatteet istuvat hyvin ja värit ovat harmoniassa keskenään, jos paidassa on joku "hauska" painatus (lue huumoripaidat) on ehkä hyvä idea vaihtaa johonkin aikuisempaan.
 
 
 

Yksi hyvä on parempi kuin kymmenen melkein hyvää

Jos kaapissasi on yksi takki joka istuu hyvin ja sopii hyvin eri tyyleihin on se arvokkaampi kuin kymmenen takkia jotka eivät istu täydellisesti ja ovat vaikeita yhdistää asukokonaisuuksiksi. Monet meistä eivät tajua tätä ja kieltäytyvät viemästä vaatteitaan räätälille, hyvä räätäli voi kuitenkin ottaa keskinkertaisen takin ja housut ja tehdä niistä täydellisesti istuvat vaatteet jotka varmasti kääntävät katseita seuraavan kerran kun puet ne päällesi.
 
poor fit vs good fit
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Vähemmän värejä!

Jos et osaa yhdistää eri värejä älä edes yritä! On huomattavasti parempi idea pukeutua neutraalisti mustaan, valkeaan, tai harmaaseen ja lisätä enintään yksi värillinen elementti tuomaan energiaa kokonaisuuteen kuin näyttää lastentarhassa piirretyltä sateenkaarelta. Ajan kanssa voit alkaa lisäämään eri värejä sitä mukaa kun opit käyttämään niitä oikein mutta silti on hyvä muistaa että mitä hillitymmin käytät uusia elementtejä sitä epätodennäköisempää mokaaminen on.
 
dapper style     casual style

 

Pukeudu kehosi mukaan.

Oikeanlaiset vaatteet voivat muuttaa täysin miten toiset näkevät muotosi, niin hyvään kuin huonoonkin suuntaan. Liian suuri paita saa ison ihmisen näyttämään vielä isommalta ja hoikan ihmisen näyttämään mitättömältä. Vaakasuorat viivat leventävät ja lyhentävät kun taas pystyviivat hoikentavat ja pidentävät, oikein käytettyinä kummatkin voivat parantaa ulkonäköäsi huomattavasti.
 

 

Opettele luomaan kokonaisuuksia. 

Kun opit luomaan useita toimivia kokonaisuuksia muutamalla eri vaatteella alat myös säästämään rahaa vaateostoksissa, enää et tarvi viittätoista eri paitaa koska nyt muutamaa yksityiskohtaa muuttaen sama paita sopii hyvin lähes joka tilanteeseen. Yleensä neutraalit vaatteet ilman kuviointia sopivat hyvin yhteen ja lähes joka tilanteeseen, normaalisti 20 vaatekappaletta tarkoittaa 10 kokonaisuutta mutta viisaasti valittuina 10 vaatteella voi luoda yli 60.
 
versatile combinations

 

"Dress to express"

Yleensä ihmisillä on ideana muotimaailmasta tuttu lause "Dress to impress", pukeudu tehdäksesi vaikutuksen, mutta tämä fraasi on tyhjää sanahelinää, et koskaan voi tietää mikä tekee vaikutuksen toiseen ihmiseen ellet ole ajatustenlukija. Näin ollen on parempi pitää mielessä "Dress to express", pukeudu tuodaksesi itsesi esille, mieti tarkkaan mitä puolia itsestäsi haluat korostaa missäkin tilanteessa ja valitse asukokonaisuus siihen perustuen. Jos kyseessä on yhtiölounas valitse vaatteet jotka antavat sinusta ammattimaisen kuvan, ensitreffeillä tiukkapipoinen businesspuku ei taas välttämättä toimi ja on parempi pukeutua vaikka hyvin istuviin farkkuihin ja paitaan. Pukeudu tuodaksesi paras versio itsestäsi esille joka tilanteesa, älä luo epätodellista julkisivua joka ei heijasta persoonaasi vain antaaksesi hyvää ensivaikutelmaa.
 
such dapper  jeans and t-shirt

 

Tyylikkäästi pukeutuminen on helppoa!

Tyylitaju ei ole mikään saavuttamaton asia, sinun ei tarvi polttaa vanhoja vaatteita roviolla vaan ainoastaan muuttaa muutama oikea asia ja sillä selvä. Lopeta turhien yksityiskohtien pohtiminen, lopeta tyylikkyyden jahtaaminen kalliilla designervaatteilla, älä ajattele että muutos tapahtuu päivässä. Kiinnitä huomiosi niihin asioihin jotka toimivat, huomioi perusasiat ja ennen kuin huomaatkaan olet se joka kääntää päät kadulla, se jonka tyyliä toiset kadehtivat ja se joka kaiken lisäksi saa sen näyttämään helpolta.
 
like a sir  
 
 

Tyyli 468x60

VANHENTUNEET TARJOUKSET:

Eksklusiivinen Zalando alennuskoodi

Taas olemme hankkineet teille uuden koodin yksinoikeudella, tällä kertaa tarjoamme 10% alennuksen vähintään 75€ tilauksista kun käytät oheista koodia tilauksen yhteydessä.

Tämä Zalando alennuskoodi on luovutettu meille yksinoikeudella ja on varattu vain alennuskoodit.fi sivuston asiakkaille.

Suuri Talviale jopa -70%

Zalandon suuresta talvialesta voit löytää kauden upeimpia muotivaatteita ja asusteita jopa 70% alennuksella. Älä missaa näitä tarjouksia!

KANSAINVÄLISIÄ TARJOUKSIA

ES Vale

FR Code promo

IT Buono sconto

NL Kortingscode

logo-tienda
Facebook ZalandoInstagram ZalandoBlog ZalandoPinterest Zalando
Samanlaisia sivustoja: Kengät, laukut ja asusteet

image toolbar
Palveluitamme käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. +info X
6 Käyttäjää online
min
min toolbar
Toolbar AlennusKoodit
max toolbar