Alennuskoodit
 
Etsi verkkokauppa: Spartoo, Ellos... Etsi
loading

WORD DIVE TARJOUSKOODI

Word Dive

WordDiven innovatiivisilla kielikursseilla opiskelet tehokkaasti ja hauskasti muun muassa englantia, espanjaa, japania, venäjää, saksaa, ruotsia ja ranskaa. Täältä löydät myös suositut kiinan-, japanin- ja viron kurssit! Opiskelu WordDiven kursseilla on erityisen tehokasta, koska WordDiven opiskelumetodit hyödyntävät opiskelijan useita aisteja ja opiskelu on yksilöllistä ja palkitsevaa. Tutustu tarkemmin ja ryhdy opiskelemaan jo tänään!

http://www.worddive.com/fi

Tarjous

Uusi tehokas persoonallista oppimista seuraava ja analysoiva työkalu nyt hyödynnettävissä Word Diven kursseilla - tutustu kursseihin ja menetelmään tarkemmin ja aloita uuden kielen oppiminen tai palauta unholassa oleva kielitaitosi mukavasti ja innostavasti tällä toimivalla menetelmällä!

Huipputarjous

Monipuolisessa kurssivalikoimassa muun muassa britti- ja amerikanenglannin erilliset kurssit sekä matkailu- ja urheiluenglantiin erikoistuneet kurssit - tutustu kurssivalikoimaan, valitse mieleisesi kieli ja ryhdy opiskelemaan jo vaikka tänään.

Tarjous

WordDive-kielikursseihin voit tutustua ilmaiseksi 14 päivän ajan - valitse haluamasi kieli 11 kielen valikoimasta ja ryhdy kokeilemaan jo tänään!

logo-tienda
Facebook Word DiveTwitter Word DiveBlog Word DiveYoutube Word Dive
Samanlaisia sivustoja: Muut

image toolbar
Palveluitamme käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. +info X
7 Käyttäjää online
min
min toolbar
Toolbar AlennusKoodit
max toolbar