Alennuskoodit
 
Etsi verkkokauppa: Spartoo, Ellos... Etsi
loading

VOIMAHARJOITTELU.FI ALENNUSKOODI

Voimaharjoittelu.fi

Voimaharjoittelu.fi on nimensä mukaisesti voimaharjoitteluun ja muuhun kuntoiluun ja urheiluun erikoistunut verkkokauppa. Täältä löydät muun muassa varusteet ja välineet, salilaitteet ja vastustuskumit, lisäravinteet ja puristusvoimalaitteet, kahvakuulat ja Crossfit-laitteet, voimanostotarvikkeet ja levytangot, levy- ja käsipainot, painosarjat ja urheilutekstiilit sekä aiheeseen liittyvät DVD:t ja kirjat. Merkkeinä muun muassa House of Pain, TapOut, Westside Barbell tai Titan.

http://kauppa.voimaharjoittelu.fi

Supertarjous

Tarjoukset- ja Poistotuotteet -osastoilta löydät vaihtuvia tuotteita superedullisesti!

Rantakuntoon 2016

Tyhmän vitsin karu totuus.


Joskus aikanaan liityin vitsinä jossain somessa ryhmään "Rantakuntoon 2016", vuosi taisi olla 2002 ja nuoruuden suoma nopea aineenvaihdunta antoi minun syödä melkein mitä vaan ilman että se näkyi missään. Nyt kuitenkin 2016 on niin sanotusti kulman takana, aineenvaihdunta on hidastunut, ruoka maistuu paremmalta kuin koskaan ja mahamakkaroista on tullut keskivartaloni pysyvä vieras. 


Näin ollen vanhasta tyhmästä vitsistä on tullut tuli takamuksen alle, "Rantakuntoon 2016" ei ole enää vain tyhjä idea jolle aikanaan tirskuttiin vaan haaste: minulla on vajaa vuosi aikaa saada itseni sellaiseen kuntoon että ei tarvi huolissaan miettiä taggaako kaverit minut rantakuvissaan ja kuka ne kuvat saattaa nähdä. Olen hankkinut kausikortin salille, lukenut tuntikausia verkossa erilaisista ruokavalioista, treeniohjelmista ja ravintolisistä. Treenauksesta on tullut päivittäinen rutiini ja jos salikäynti jää jostain syystä väliin tunnen oloni turhaantuneeksi.


Treenaamisen yksi tärkeimmistä osista on ravitsemus, monet asiantuntijat sanovat että oikein syöminen on 80% tuloksista. Jos haluaa maksimoida tulokset, saada kaiken irti joka salikäynnistä, polttaa rasvaa tehokkaammin ja kasvattaa lihasmassaa mahdollisimman nopeasti on tärkeää tietää mitä ruumis vaatii tulosten saavuttamiseksi ja useimmiten lisäravinteet ovat pakollinen osa ruokavaliota.

Mass Nutrition tarjoaa sinulle markkinoiden laadukkaimpia lisäravinteita ja Alennuskoodit.fi pyrkii tarjoamaan sinulle aina parhaat tarjoukset jotta treenaamisesi ei rasittaisi lompakkoasi niin pahasti.
Samanlaisia sivustoja: Urheilu

image toolbar
Palveluitamme käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. +info X
8 Käyttäjää online
min
min toolbar
Toolbar AlennusKoodit
max toolbar