Alennuskoodit
 
Etsi verkkokauppa: Spartoo, Ellos... Etsi
loading

VILA ALENNUSKOODI

Vila

Vila Clothes on laadukkaisiin ja tyylikkäisiin naistenvaatteisiin erikoistunut verkkokauppa. Sivustolta tilaat muun muassa paidat ja topit, takit ja neuleet, hameet ja mekot, housut ja leggingsit sekä upeat asusteet.

http://vila.com

Jopa -70%

Great Offers -osastolta löydät upeita tuotteita jopa 70% alennuksella!

Ilmainen postitus

Kaikkiin yli 80€ tilauksiin ilmaiset toimituskulut!

Normcore

Välinpitämättömän siistiä.


Muotimaailman uusin suuntaus on ilmeisesti "normcore", urbaanien hipstereiden ironinen vastalause huippusuunnittelijoiden suuntaumuksia vastaan. 


Itse en varsinaisesti muotimaailman mutkitteluja seuraa mutta tyttöystävältä tulee aina kuultua mikä on muodikasta ja mikä ei ja tällä kertaa meikäläisellä kävi tuuri koska olen ollut "normcore" koko elämäni ja nyt se on vihdoin muotia. Tämä suuntaus perustuu välinpitämättömään ja huomiotaherättämättömään tyyliin jonka erottaa kodittomien pukeista ainoastaan vaatteitten hyvin esilletuoduista designermerkeistä.

Tämä muotisuuntaamus sopii minulle kuin nappi silmään koska tyylitajua ei minulle luoja suonut ja vaatteet valitaan useimmiten mukavuuden perusteella, myöhemmin sitten kysellään paremmalta puoliskolta mitä saa yhdistää minkä kanssa.
 
                              Normcoren kunikaallisuutta?
 


Itse ymmärrän asian niin että normcore on tavallisuuden ja välinpitämättömyyden ylistystä, ikäänkuin kapinaa muotimaailman korkeaotsaisia huippunimiä vastaan ja näin ollen se on hyvä asia koska pidän itseäni tavallisena ja välinpitämättömänä enkä jaksa kiinnostua muodista.VANHENTUNEET TARJOUKSET:

Vila ALE jopa -50%

Vilan talvialesta voit löytää paljon upeita tuotteita jopa 50% alennuksella.

logo-tienda
Facebook VilaTwitter VilaInstagram VilaYoutube Vila
Samanlaisia sivustoja: Muoti

image toolbar
Palveluitamme käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. +info X
10 Käyttäjää online
min
min toolbar
Toolbar AlennusKoodit
max toolbar