Alennuskoodit
 
Etsi verkkokauppa: Spartoo, Ellos... Etsi
loading

Miten alennuskoodeja käytetään?

 • 1Klikkaa koodia

  Koodi avautuu

  käyttämäsi sivuston päällä

 • 2Kopioi koodi

  Jos näet lauseen

  "ET TARVITSE ERILLISTÄ KOODIA"

  jatka suoraan kohtaan 3.

 • 3Jatka ostoksia

  Verkkokaupan sivusto on avoinna

  toisessa välilehdessä.

 • 4Liitä alennuskoodi

  Maksuvaiheessa voit liittää

  koodin sille tarkoitettuun kenttään

  SYÖTÄ KOODI:

  Liittääksesi koodin, klikkaa hiiren oikeaa näppäintä ja valitse toiminto "liitä" tai käytä näppäimiä CTRL + V (Cmd+V Macillä)

  Muista: toisinaan alennuskoodia kutsutaan myös "kampanjakoodiksi", "kupongiksi" tai "lahjakortiksi".

Mikä on alennuskoodi?

Alennuskoodit (kampanjakoodit tai -kupongit) ovat avainsanoja, joilla aktivoidaan erilaisia alennuksia tai tarjouksia verkkokaupoissa.

Esimerkkejä alennuskoodeista: LE2NOW7, 8100011, JOULUALE jne. Koodi tulee syöttää sille varattuun kenttään tilauksen yhteydessä.

Nämä tarjoukset voivat olla joko prosenttialennuksia (-5%, -10%, -20% jne.) tai kiinteän summan alennuksia. Jotkin koodit voivat oikeuttaa tilaajalahjoihin, ilmaisiin toimituskuluihin tai muihin etuihin.

Joskus koodin tarjous vaatii minimitilauksen, esimerkiksi 10% alennusta yli 50€ arvoisista tilauksista. Lisäksi koodit voivat vaikuttaa koko tilauksesi loppusummaan tai mahdollisesti vain valittuihin tuotteeisiin liikkeen valikoimasta.

Monet koodit ovat voimassa vain rajoitetun ajan, joskus vain muutamia tunteja, joskus jopa kuukausia. Lisäksi jotkin koodit saattavat koskea vain ensimmäistä tilausta, toimia vain kerran tai mahdollisesti jokaisen tilauksesi yhteydessä. Koodit saattavat myös olla voimassa vain tietylle kohderyhmälle (kanta-asiakkaat, uudet asiakkaat jne.), tai "vapaita" (vapaasti käytettävissä kaikille asiakkaille).

Kuinka käytän tätä sivustoa?

Tällä palstalla yritämme selittää sivustomme toiminnan pähkinänkuoressa. Tehtävämme on etsiä asiakkaillemme verkkokauppojen parhaat tarjoukset ja www.alennuskoodit.fi.

Näin ollen teemme tiivistä yhteistyötä alennuskoodeja tarjoavien verkkokauppojen kanssa saadaksemme aina ajankohtaisimmat tarjoukset asiakkaillemme, usein jopa eksklusiivisia koodeja joita et muualta löydä.

Hyötyäksesi tarjoamistamme koodeista ja tarjouksista sinun ei tarvitse rekisteröityä sivullemme tai antaa henkilökohtaisia tietojasi, riittää että etsit mieleisesi kaupan ja tutustut tarjolla oleviin etuihin.

Jos etsit esimerkiksi uutta matkapuhelinta, avaa "Matkapuhelimet ja liittymät" osio tai etsi mieleisesi liike sivun yläreunasta löytyvällä etsimellä.

Kun olet löytänyt etsimäsi verkkokaupan, riittää että klikkaat liikkeen logoa ja selaimeesi avautuu sivu, jolta löydät kaikki voimassa olevat tarjoukset ja koodit.

Valitse mieleisesi tarjous ja järjestelmä avaa verkkokaupan sivuston ja samassa yhteydessä näet myös valitsemasi koodinkäyttövalmiina.

Kopioi ja liitä koodi sille varattuun kenttään tilauksen yhteydessä.

Aktivoi koodi ja sivusto laskee lopullisen hinnan tilauksellesi. Pysyäksesi ajan tasalla tietyn liikkeen viimeisimmistä koodeista ja tarjouksista, suosittelemme sinua tilaamaan lisää tarjouksia sähköpostiisi.

Näin ollen sinulle ilmoitetaan heti, kun lisäämme uusia tarjouksia liikkeeseen.

Lisäksi voit tilata ilmaisen uutiskirjeemme, joka kertoo sinulle uusimmat alennuskoodit ja erikoistarjoukset.

Näitä ohjeita noudattamalla voit aloittaa säästämisen verkko-ostoksistasi jo tänään!

image toolbar
Palveluitamme käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. +info X
4 Käyttäjää online
min
min toolbar
Toolbar AlennusKoodit
max toolbar