Alennuskoodit
 
Etsi verkkokauppa: Spartoo, Ellos... Etsi
loading

TRAVELBIRD ALENNUSKOODI

TravelBird

Jos elämä on kuin kirja, he jotka eivät matkusta lukevat vain ensimmäisen sivun. Matkustaminen on yksi elämän suurista iloista mutta valitettavasti usein matkat voivat olla hyvin kalliita. TravelBird tarjoaa sinulle joka päivä uusia upeita matkatarjouksia jotta voisit viettää upean loman rahapussia rasittamatta.

http://travelbird.fi/

Päivittäin uusia tarjouksia!

Joka päivä Travelbird lisää sivustolleen uusia matkatarjouksia, säästösi parhaimmillaan jopa 50%!

Minkälainen on unelmalomasi?

Jotakin jokaiselle.


Kohta alkaa olla se aika vuodesta, tulevan kesän lomamatkoja aletaan varailla ja jokaisella pariskunnalla on varmasti sama tilanne kuin minulla ja paremmalla puoliskolla: kummallakin on tarkka idea siitä mitä lomaltaan odottaa ja näkökulmat eivät aina kohtaa. 

Tänä vuonna esimerkiksi emäntä on haaveillut kaupunkilomasta jossain euroopan shoppailuparatiisissa kun taas oma unelmalomani on jossain kaukana muusta maailmasta, pienessä mutta korkeatasoisessa hotellissa suuren valkoisen hiekkarannan lähellä.

   Yleensä olemme kuitenkin samaa mieltä yhdestä asiasta: matka suunnitellaan yhdessä ja varataan lennot ja majoitukset verkossa, matkanjärjestäjiä ei oteta mukaan tyrkyttämään saarikierroksia tai possujuhliaan ja muista turisteista pysytään mieluummin mahdollisimman kaukana. Kun pitää terveen välimatkan itsensä ja turistikulttuurin välillä saa yleensä parhaan mahdollisen tuntuman paikallisesta elämästä sen sijaan että loma on aina sama "Tjäreborg-kokemus" erilaisella taustakuvalla.

VANHENTUNEET TARJOUKSET:

Espanjan Costa de Sol vain 499.00€

Varaa nyt ylellinen loma Espanjan upealla aurinkorannikolla uskomattoman edulliseen tarjoushintaan. 7 yön majoitus + lennot vain 499.00€!

Samanlaisia sivustoja: Matkustus

image toolbar
Palveluitamme käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. +info X
6 Käyttäjää online
min
min toolbar
Toolbar AlennusKoodit
max toolbar