Alennuskoodit
 
Etsi verkkokauppa: Spartoo, Ellos... Etsi
loading

SUNGLASSESSHOP.COM ALENNUSKOODI

Sunglassesshop.com

Sunglassesshop on nimensä mukaisesti merkkilaseihin erikoistunut verkkokauppa. Täältä tilaat merkkiaurinkolasit, urheiluaurinkolasit sekä laskettelulasit naisille ja miehille. Upeassa merkkivalikoimassa muun muassa Oakley, Ray-Ban, Adidas, Gucci, Police, Ralph Lauren, Serengeti sekä Prada Sport. Tutustu ja tilaa merkkilasit edullisemmin täältä!

http://www.sunglassesshop.com

Ilmainen postitus

Ilmaiset toimituskulut kaikille tilauksille!

Tens AurinkolasitIloisempi ilme elämään!


Hiljattain tutustuin uuteen brittifirmaan jonka esikoistuote herätti mielenkiintoni. Kyseessä oli Tens, firma valmistaa aurinkolaseja uudenlaisella linssiteknologialla jonka avulla käyttäjä kokee ympäröivän maailman aivan eri tavalla. 
Testing Tens, the Glasses That Promise to Make Life Look Like Instagram

Linssien antamaa näkökokemusta voisi kai sanoa elävän elämän instagram filtteriksi, värit näyttävät paremmilta, kaikesta löytyy uutta kontrastia ja tavanomaisten linssien antaman kylmän ja harmaan todellisuuden sijaan silmien edessä avautuu uusi lämmin ja miellyttävä panoraama. Itse olen pyörinyt nämä lasit päässä reilun viikon verran ja voin kertoa että paluuta menneeseen ei ole, muut linssit tuntuvat masentavilta ja jopa paljaalla silmällä nähtynä maisemat eivät enää innosta samalla tavalla.


Tällä hetkellä Tens tarjoaa linssinsä ainoastaan klassisen tyylikkäissä, RayBanin tutuksi tehneissä wayfarer tyylisissä kehyksissä mutta yhtiö on luvannut tuovansa tämän mullistavan visuaalisen kokemuksen erilaisiin kehystyyleihin lähitulevaisuudessa.

Tens aurinkolasit ovat saatavilla muun muassa Sunglasses Shopista ja tätä kauttahan toimituskulut tulevat niin sanotusti kaupan päälle joten mitään pätevää syytä näitten ostamatta jättämiseen ei ole.

logo-tienda
Facebook Sunglassesshop.comTwitter Sunglassesshop.comGoogle+ Sunglassesshop.comBlog Sunglassesshop.comPinterest Sunglassesshop.comYoutube Sunglassesshop.com
Samanlaisia sivustoja: Korut

image toolbar
Palveluitamme käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. +info X
9 Käyttäjää online
min
min toolbar
Toolbar AlennusKoodit
max toolbar