Alennuskoodit
 
Etsi verkkokauppa: Spartoo, Ellos... Etsi
loading

SPARTAN SHOP ALENNUSKOODI

Spartan Shop

Toiminnallinen voimaharjoittelu on ehdottomasti paras tapa parantaa fyysistä kuntoasi, isolaatioharjoituksilla saa ehkä esteettisen kehon mutta vain toiminnallisella harjoittelulla keho oppii toimimaan yhtenä tehokkaana yksikkönä. Spartan Shop tarjoaa sinulle aina parhaat mahdolliset välineet ja tarvikkeet tehokkaaseen harjoitteluun.

http://www.spartanshop.fi/fi/

Ilmaiset toimituskulut

Yli 70€ tilauksiin saat toimituskulut kaupan päälle!

Tarjoukset!

Tutustu myös "Tarjoukset"-osastoon ja löydä kaikki hetken edullisimmat tuotteet.

Toiminnallinen voima

Oikeaa voimaa!


Kaikki olemme nähneet rannalla kunnon salirottia, kavereita joilla lihaksia pullistelee jopa kulmakarvoista ja verisuonet näyttävät puutarhaletkuilta. Nämä ihmiset kutsutaan usein muuttoavuksi ja jos olet tätä puuhaa joskus päässyt näkemään olet ehkä huomannut saman kuin minäkin, iso lihaskimppu puhkuu ja puhisee kiinni sohvan toisessa päässä ja se "normaalin" näköinen kaveri pitää ihan yhtä hyvin kiinni omasta päästään.

 

Kyseessä on ongelma joka ilmenee isolaatioharjoittelun kanssa, jokainen lihas eristetään mahdollisimman hyvin liikesarjoissa jotta aikaan saadaan maksimaalinen kasvu. Valitettavasti tämän tyyppinen treenaaminen ei opeta ruumista toimimaan niin kuin ruumiin pitäisi toimia, jokainen lihas on omillaan äärimmäisen vahva mutta ne eivät osaa toimia yhdessä.

Tämän takia nykyään monet suosivat toiminnallista voimaharjoittelua, kaikki liikkeet pakottavat ruumiin toimivan yhtenä yksikkönä mahdollisimman tehokkaalla tavalla. Kahvakuulaharjoittelu, crossfit tyyppiset lajit ja perinteinen voimamiestreenaus keskittyvät juurikin tämäntyyppiseen voimaharjoitteluun jossa pyritään kehittää kehon maksimitehokkuutta todellisia tilanteita varten.


200kg penkkipunnerrus on tietysti näppärä taito jos marjametsällä karhu sattuu istumaan päällesi mutta normaalielämän tilanteisiin toiminnallinen voimaharjottelu antaa sinulle parhaan mahdollisen kehon.


VANHENTUNEET TARJOUKSET:

-10% kaikesta!

Oheisella koodilla saat 10% alennuksen kaikista sivuston tuotteista!

logo-tienda
Facebook Spartan ShopYoutube Spartan Shop
Samanlaisia sivustoja: Urheilu

image toolbar
Palveluitamme käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. +info X
6 Käyttäjää online
min
min toolbar
Toolbar AlennusKoodit
max toolbar