Alennuskoodit
 
Etsi verkkokauppa: Spartoo, Ellos... Etsi
loading

SONY ALENNUSKOODI

Sony

Sony on yhtiö joka ei esittelyjä kaipaa, elektroniikkajätin verkkokaupasta löydät kaikki markkinoiden suosituimmat elektroniikkatuotteet kannettavista kameroihin huipputasoisia hifijärjestelmiä ja kansainvälistä kiitosta saaneita konsoleita unohtamatta. Tutustu ja tilaa tasokkaat tuotteet jo tänään, älä unohda käyttää tarjoamiamme koodeja.

Tutustu siis jo tänään valikoimaan, käytä Sony alennuskoodi tilauksesi yhteydessä ja säästä selvää rahaa.

http://www.sony.fi

Jopa -60%

Sonyn Outlet-osastolta teet upeita löytöjä - tutustu heti tarkemmin!

Terävistä terävin


Neljäkoo tulee...


...ja kuvanlaatu paranee, nyt kun televisiovalmistajien 3D villitys vaikuttaisi taantuvan on markkinoille alettu syytää uutta ja ihmeellistä ultrateräväpiirtoteknologiaa. 4K resoluutio tarkoittaa käytännössä sitä että samaan tilaan on ahdettu tuplamäärä pikseleitä joka taas tietää tarkempaa kuvaa jossa yksityiskohdat erottuvat paremmin. Tämä on taas yksi niistä uudistuksista joista alunperin luin pari vuotta sitten ja ajattelin että taas uutta humpuukia jolla erotetaan kuluttajat vaivalla ansaituista penneistään, sitten näin paikallisen viihde-elektroniikkaliikkeen ikkunassa yhden ensimmäisistä myyntikappaleista jossa pyöri luontodokkari demoamassa tätä uutta standardia ja homma oli sitä myöten selvä. Vieressä oli tavallinen HD-tv jossa oli sama video pyörimässä mutta yhtäkkiä teräväpiirto jota olin vielä edellisiltana ihastellut kotona vaikutti nyt legopalikoista rakennetulta.

  

Nyt olohuoneessani komeilee uudenkarhea 4K telkkari, verkkokalvot laulavat hallelujaa ja lompakko tuntuu entistä kevyemmältä.

VANHENTUNEET TARJOUKSET:

Nyt 5% alennus valituista Sony tuotteista!

Lisää tämä alennuskoodi tilauksesi alennuskoodikenttään ja säästä 5% tuotteiden hinnasta. Tarjous ei koske kaikkia Sonyn tuotteita joten varmistu että alennus on lisätty ennen kuin tilaat.

Outlet tuotteet 10% alennuksella!

Syötä tämä alennuskoodi kun tilaat Sonyn Outlet-osaston tuotteita ja säästä 10% lisää jo alennetuista tuotteista.

5% alennus valituista tuotteista.

Tällä koodilla saat 5% alennuksen lähes kaikista sivuston tuotteista.

5% alennus valituista tuotteista

Oheisella koodilla saat 5% alennuksen lähes kaikista sivuston tuotteista. Liitä alennuskoodi sille varattuun kenttään ja nauti alennuksesta.

5% alennus tilauksestasi!

Oheinen Sony alennuskoodi antaa 5% alennuksen lähes kaikista sivuston tuotteista.

logo-tienda
Facebook SonyInstagram SonyBlog SonyYoutube Sony
Samanlaisia sivustoja: Kuva ja ääni

image toolbar
Palveluitamme käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. +info X
5 Käyttäjää online
min
min toolbar
Toolbar AlennusKoodit
max toolbar