Code remise

Silja Line Alennuskoodi

Mikä on alennuskoodi ?
SUOSITTUJA VERKKOKAUPPOJA
Eckerö Line
Finnlines
Matkavaruste
ResortHoppa
Finnmatkat
Tallink
Viking Line
Apollomatkat

SILJA LINE

TallinkSiljan nettisivuilta varaat helposti edulliset risteilyt, yhdensuuntaiset matkat, auto- ja hotellimatkat sekä erikoismatkat. Upeassa valikoimassa muun muassa Päivä Tukholmassa- tai Tallinnassa risteilyt, Itämeren risteilyt, hotellimatkat Tallinnaan ja muualle Viroon, hotellimatkat Tukholmaan ja muualle Ruotsiin sekä Riikaan ja muualle Latviaan. Yksitoista upeaa laivaa, joilla laadukasta viihdettä sekä ravintola- ja ostosmahdollisuuksia. Tutustu tarkemmin ja varaa oma risteilysi tai muu matkasi jo tänään!

+Lisätietoja:

http://www.tallinksilja.com

Jul

17

2014

Lähde risteilylle Tallinnaan tai rennolle automatkalle muualle Viroon

Mielitkö kesäloma- tai viikonloppureissulle?


Onko kesälomareissusi vielä varaamatta? Onko lomat jo vietetty mutta loppukesäsi kaipaa pientä piristystä ja vaikkapa viikonloppureissua? Olipa sitten tarve mikä tahansa, Siljan ja Tallinkin nettisivuilta löydät apua matkakuumeeseesi!

Esimerkiksi Tallink Shuttlella reissaat nopeasti ja mukavasti vain kahdessa tunnissa Helsingistä Tallinnaan. Nyt esimerkiksi Päivä Tallinnassa -risteilyt alkaen vain 19€/hlö. Valittavanasi on monia eri lähtöjä, joten voit viettää Tallinnassa aikaa juuri niin pitkään kuin haluat! Tutustu lähtöihin ja tulosta myös kätevät ja suositut vinkkikartat Tallinnan kiinnostavimmista kohteista matkalle mukaan. Etukäteen kannattaa tutustua myös suosikkibloggaajien vinkkeihin ja videoihin Tallinnasta!

Jos kaipaat jotain muuta kuin pääkaupungin vilinää, suuntaa ihanaan kesäkaupunkiin Pärnuun! Pärnussa voit muun muassa nauttia rennosta rantaelämästä, harrastaa golfia hyvin hoidetuilla kentillä ja hemmotella itseäsi tai läheistäsi laadukkailla hemmotteluhoidoilla Pärnun lukuisissa kylpylähotelleissa. Perille pääset näppärästi varaamalla edullisen Helsinki-Tallinna -automatkan - hinnat alkaen vain 50€/suunta/2hlöä + henkilöauto.

Tutustu heti myös Europan erilaisiin 22h risteilyihin, joissa viikon jokaisena päivänä tarjolla erilaista viihdettä monenlaiseen makuun! Alkuviikosta tarjolla on tanssia varttuneemman väen makuun ja loppuviikosta Europalla taas järjestetään Itämeren parhaat bileet ja nautitaan huippuesiintyjien kuten Arttu Wiskari (30.7.) vierailuista! Hinnat alkaen vain 35€/hytti.

Muista hyödyntää huippuviihteen ja tasokkaiden ravintolapalvelujen lisäksi myös laivojen supertarjoukset shoppailun nälkään - täältä ostat edullisesti muun muassa hajuvedet, alkoholijuomat ja makeiset!
Jul

3

2014

Shoppailua, hemmottelua, perhelomia ja paljon muuta

Kesäristeilyt superedullisesti Siljalta


Onko kesälomareissu vielä varaamatta? Vai mielitkö pikareissulle joko yksin tai kumppanin kanssa, kaveriporukassa tai vaikka koko perheen voimin? Kiinnostaisiko esimerkiksi shoppailu- tai kylpyläloma ihanassa Tallinnassa? Olipa matkan tarkoitus tai matkaseura mikä tahansa, Silja Linelta ja Tallinkilta löytyy sopivia vaihtoehtoja kaikille!

Kesän alennusmyynnit käyvät kuumana myös Tallinnassa! Varaa esimerkiksi Päivä Tallinnassa -risteily ja sinulla on juuri sopivasti aikaa tutustua parhaisiin alelöytöihin viehättävän Tallinnan kaduilla. Mikäli kaipaat shoppailuvinkkejä, tutustu Siljan/Tallinkin sivuilla bloggareiden vinkkeihin parhaista ostosmahdollisuuksista ennen matkalle lähtöä. Nyt Päivä Tallinnassa -risteilyt varattavissa edullisimmillaan alkaen vain 24€/hlö joten rahaa jää enemmän käytettäväksi perillä kohteessa!

Mikäli kaipaat opastusta Tallinnassa, tutustu myös matkaoppaiden neuvoihin ja vinkkeihin sekä tulosta mukaan vinkkikartat, jotta saat lyhyestäkin matkasta kaiken irti! Nämäkin löytyvät Siljan/Tallinkin kotisivuilta.

Jos aito saaristolaistunnelma ja automatkailu kiinnostaa, lähde Viroon Tallink Shuttlella superedullisesti - automatkat nyt alkaen vain 64€/suunta (2 henkilöä Star-luokassa + henkilöauto).

Mikäli olet lähdössä matkalle koko perheen voimin, suuntaa Europalle 22.7. Tuolloin huippuhauskat Lasten Festarit tanssittavat ja viihdyttävät perheen pienimpiä. Tutustu myös Europan puuhamaailmaan Summer Centeriin, jossa paljon hauskaa tekemistä pienille ja hieman isommillekin lapsille joka päivä 9.8. asti!

Muista hyödyntää myös laivojen huippuedulliset taxfree-ostokset ja liity Club One -jäseneksi elokuun loppuun mennessä ilmaiseksi (normaalisti 12€)! Lisätietoja tästä löytyy Siljan/Tallinkin sivuilta sekä meidän alennuskoodisivustoltamme.


 May

29

2014

Vielä ehdit hyödyntämään Siljan ja Tallinkin tarjoukset

Upea Meriale jatkuu vielä Siljalla ja Tallinkilla


Iloisia uutisia kaikille risteilyjen, hyvän viihteen, hienojen shoppailumahdollisuuksien ja rentojen reissujen ystäville - Siljan ja Tallinkin odotettu Meriale jatkuu vielä 2.6. asti!

Vielä ehdit varaamaan superedullisesti muun muassa Siljan ja Tallinkin ihanat risteilyt (muun muassa 23h risteilyt Turusta, automatkat Turusta Tukholmaan ja 22h risteilyt Europalla Helsingistä Tallinnaan), Scandicin hotellimatkat sekä automatkat kesä-heinäkuulle! Varausaikaa on jatkettu 2.6. joten vielä ehdit!

Lisäksi nyt kannattaa rekisteröityä myös upean Club Onen asiakkaaksi, sillä Merialen aikana rekisteröityminen on erillisellä kampanjakoodilla ilmainen!

Tutustu tarkemmin ja varaa kesän reissut nyt edullisemmin - itselle, ystäväporukalle, pariskunnalle tai perheelle - täältä löytyy varmasti jokaiselle jotakin!May

20

2014

Meriale nyt käynnissä Siljalla ja Tallinkilla

Silja Linen ja Tallinkin upea MERIALE nyt käynnissä

 

Upeat Meriale-tarjoukset ovat nyt myynnissä kaikille rekisteröityneille Club One -jäsenille! Nyt pääset esimerkiksi risteilemään Europalle 22h alkaen vain 25€/hytti tai päiväksi Tukholmaan alkaen vain 79€/hytti! Automatkat Turusta (iltaisin) alkaen vain 99€ ja päiväksi Tallinnaan risteilet alkaen vain 20€/hlö!

Kesällä risteilyillä on tarjolla paljon hauskaa ohjelmaa lapsille sekä laadukkaita artisteja aikuisempaan makuun. Esimerkkinä tästä esimerkiksi ihanan Anna Abreun keikka 10.6. sekä Jukka Poika 28.5.

Muistathan myös superedulliset ostokset laivoilla Tax Free -hinnoin sekä laadukkaat ravintopalvelut.

Irrottaudu arjesta ja anna kesäfiiliksen viedä!

HOME > MATKUSTUS JA VAPAA-AIKA >
Anna arvosanasi Alennuskoodi Silja Line

2.6/5 mukaan 13 ääntä
Samanlaisia sivustoja: Matkustus ja vapaa-aika
logo-tienda
Facebook Silja Line

Palveluitamme käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. +info X
8 Käyttäjää online
Toolbar AlennusKoodit