Alennuskoodit
 
Etsi verkkokauppa: Spartoo, Ellos... Etsi
loading

SCANDIC VARAUSKOODI

Scandic

Scandic on yksi pohjoismaiden suosituimmista hotelliketjuista jonka ammattitaitoinen henkilökunta on varmistanut tuhansien matkailijoiden viihtyvyyden jo vuosikymmenien ajan. Ketju tarjoaa laadukkaita majoitusvaihtoehtoja yli 200 eri kohteessa ympäri Ruotsia, Norjaa, Tanskaa ja Suomea ja varaaminen onnistuu tätä nykyä kätevästi verkon kautta, asiakkaan tehtäväksi jää vain valita haluamansa hotelli ja nauttia majoituksestaan.

Tutustu siis jo tänään valikoimaan, käytä Scandic alennuskoodi tilauksesi yhteydessä ja säästä selvää rahaa.

http://www.scandichotels.fi

Supertarjous

Scandicin Hotellitarjoukset-osastolta löydät hetken parhaat hotellitarjoukset!

VANHENTUNEET TARJOUKSET:

20% alennusta

Scandic Friends -jäsenenä saat nyt 20 % alennusta huonehinnasta kotimaan Scandic-hotelleissa. Tarjous on voimassa viikonloppuisin ja joka päivä pääsiäisviikoilla kaikissa hotelleissa Suomessa. Lisätietoja Kaikki hotellitarjoukset -osastolla.

Huipputarjous

Varaa nyt ihana majotuspaketti Toast Skagen ja Scandic Klassikko -aterialla Ruotsissa! Tarjous voimassa valituissa hotelleissa Ruotsissa viikonloppuisin ja valittuina loma-aikoina vuoden 2014 loppuun asti - lisätietoa Hotellitarjoukset-osastolta.

Supertarjous

Vietä ylellinen loma Scandic-hotellissa edullisemmin! Majoitushintaan sisältyy hotelliyön ja runsaan aamiaisen lisäksi lasilliset samppanjaa sekä myöhäinen huoneen luovutus. Tarjous voimassa viikonloppuisin ja valittuina loma-aikoina vuoden 2014 loppuun saakka. Tutustu tarkemmin Kaikki hotellitarjoukset -osastolla.

Tarjous

Käytä koodi ja varaa huone Scandicin edullisella seniorihinnalla! Hinta on voimassa ympäri vuoden ja takaa edullisen ja aina yhtä viihtyisän oleskelun Suomen Scandic-hotelleissa. Hintaan sisältyy runsas aamiainen. Tutustu tarkemmin Hotellitarjoukset-osastolla ja varaa oma pakettisi jo tänään.

Tarjous

Vietä aktiivinen loma Vierumäellä ja majoitu modernissa Scandic Vierumäki -hotellissa! Vierumäen Active Hours -paketti sisältää hotelliyön sekä kaksi vapaavalintaista Active Hours -tuntia - lisätietoja Kaikki hotellitarjoukset -osastolla.

Erikoistarjous

Virkisty, rentoudu ja nauti kylpylälomalla Kajaanissa! Varaa majoituspaketti ja yövy Scandic Kajanus -hotellissa ja vietä päivä Kaukaveden vesiliikuntakeskuksessa. Tarjous voimassa joka päivä vuoden 2014 loppuun asti. Lisätietoja löytyy Kaikki hotellitarjoukset -osastolta.

Tarjous

Ihana kaupunkiloma täynnä hemmottelua ja yöpyminen Superior-tason huoneessa, jossa samppanja petit four -valikoima odottaa sinua tuloiltana! Tarjous voimassa viikonloppuisin pe-su ja valittuina loma-aikoina vuoden 2014 loppuun asti. Tutustu tarkemmin HOTELLITARJOUKSET-osastolla ja varaa oma pakettisi heti!

Jopa -25%

Varaa hotellimajoitus netissä ja säästät jopa 25% huonehinnasta kahdeksassa eri maassa ja lähes 160 hotellissa - tutustu tarkemmin Hotellitarjoukset-osastolla ja varaa heti!

Huipputarjous

Vietä ikimuistoinen hääyö Scandic-hotellissa! Scandicin upeaan hääpakettiin sisältyy kuohuviiniaamiainen ja myöhäinen huoneen luovutus - tarjous voimassa viikonloppuisin vuoden 2014 loppuun asti. Lisätietoja löydät Kaikki hotellitarjoukset -osastolta.

Mahtava tarjous

Varaa edullisesti Scandicin bilepaketti, johon sisältyy lasilliset kuohuviiniä hotellin baarissa nautittuna sekä myöhäinen huoneen luovutus. Tarjous voimassa viikonloppuisin (pe-la) 31.1.2015 asti. Lisätietoja Kaikki hotellitarjoukset -osastolla.

20% alennusta

Avajaistarjouksena 20% alennusta viikonloppumajoituksesta Scandic Park -hotellissa Helsingissä! Huom! Tarjous voimassa vain Scandic Friends -jäsenille. Lisätietoja Hotellitarjoukset-osastolla.

Mahtava tarjous

Ihana samppanjapaketti Scandicissa tällä koodilla alkaen vain 95€/2hh/vrk! Pakettiin sisältyy majoitus, aamiainen, lasilliset samppanjaa sekä myöhäinen huoneenluovutus. Lisätiedot löytyvät Kaikki hotellitarjoukset -osastolta.

Mahtava tarjous

Hieno tivolipaketti Kööpenhaminaan - sisältää majoituksen, aamiasen ja pääsyliput Tivoliin. Hinta alkaen vain 1173DDK/perhe - tutustu tarkemmin Kaikki hotellitarjoukset -osastolla.

Supertarjous

Serena-paketti Espoossa sisältää majoituksen, aamiaisen ja vesipuistoliput. Hinta alkaen vain 166€/perhe. Tutustu tarkemmin Kaikki hotellitarjoukset -osastolla.

Jarkko Raisanen

Asiantuntijan mielipide
Mielipiteeni verkkokaupasta Scandic :

Pohjoismaissa matkustaessa Scandic on useimmiten ensimmäisten vaihtoehtojeni joukossa. Olen yöpynyt useammassa ketjun hotellissa niin kotimaassa kuin myös Ruotsissa ja Norjassa eikä majoitus ole tähän asti vielä koskaan tuottanut pettymystä.

Hotellit olen aina varannut verkkopalvelun kautta koska varaaminen on aina ollut helppoa, hintojen vertailu onnistuu kätevästi ja mielestäni on kiva myös nähdä kuvia eri vaihtoehdoista koska niistä saan paremman idean hotellin tyylistä ja siitä, minkälaisiin ihmisiin voin odottaa törmääväni.

Arvosanani: 4,6 / 5

logo-tienda
Facebook ScandicPinterest ScandicYoutube Scandic
Samanlaisia sivustoja: Hotellit ja majoitus

image toolbar
Palveluitamme käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. +info X
6 Käyttäjää online
min
min toolbar
Toolbar AlennusKoodit
max toolbar