Alennuskoodit
 
Etsi verkkokauppa: Spartoo, Ellos... Etsi
loading

RUOHONJUURI ETUKOODI

Ruohonjuuri

Ruohonjuuri on ekomarkettisi verkossa. Täältä tilaat muun muassa superfoodit ja rawfoodit, ihohoito- ja hygieniatuotteet, kosmetiikkaa ja ekopesuaineita, kuukautiskuppeja ja -siteitä, taloustarvikkeita ja kylmätuotteita, luomuhedelmiä ja -vihanneksia sekä pakasteita ja tuoretta leipää. Tutustu koko valikoimaan ja tilaa laadukkaat ekologiset tuotteet itselle tai vaikka lahjaksi täältä!

http://kauppa.ruohonjuuri.fi

Mahtava tarjous

Kuukauden tarjouksia -osastolta löydät hetken parhaat kosmetiikka- ja muut tarjoukset!

Kombucha

Volgansienitee


Hiljattain ihmisissä herränneen hyvinvointivillityksen myötä markkinoille on ilmestynyt yksi uusi juoma josta tuli nopeasti yksi suosikeistani: kombucha eli volgansienitee.


Kombuchaa on valmistettu ja juotu Kiinassa ja Venäjällä vuosikausia ja nyt vaikuttaisi että se on rantautunut myös Eurooppaan. Tämä virkistävä juoma valmistetaan makeutetusta teestä johon lisätään symbioosissa elävä hiiva- ja bakteerikanta. Juoman sokeri toimii ravintona "sienelle" joka tuottaa tilalle useita probioottisia aineita, hyaluronista happoa, antioksidantteja ja muita terveyttä parantavia ainesosia.


Itse olen valmistanut kombuchaa kotona muutaman kuukauden ja nauttinut sitä säännöllisesti, maku on miellyttävän hapan ja oikeaa valmistustapaa noudattamalla hivenen hiilihapokas, vatsa on toiminut mielestäni paremmin ja lisäksi turhien virvoitusjuomien lipitys on vähentynyt joten painokin on päässyt putoamaan.

VANHENTUNEET TARJOUKSET:

Lahja tilaajalle

Ruohonjuuri tarjoaa jokaiselle tilaajalle pienen yllätyslahjan kaupan päälle - tilaa ja hyödynnä etusi heti!

logo-tienda
Facebook RuohonjuuriBlog Ruohonjuuri
Samanlaisia sivustoja: Kauneus ja hyvinvointi

image toolbar
Palveluitamme käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. +info X
8 Käyttäjää online
min
min toolbar
Toolbar AlennusKoodit
max toolbar