Alennuskoodit
 
Etsi verkkokauppa: Spartoo, Ellos... Etsi
loading

PIIRONKI ALENNUSKOODI

Piironki

Piironki auttaa sinua muuttamaan tavallisen asunnon kauniiksi kodiksi.

Sivustolta löydät uskomattoman valikoiman varta vasten suomalaista tyyliä varten tuotettuja tuotteita kauniista kodintekstiileistä viehättäviin valaisimiin, hienoja huonekaluja tai persoonallisia piensisustustuotteita unohtamatta.

Tutustu ja ihastu tuotteisiin jo tänään ja tilaa suosikkisi edullisemmin sivustomme tarjousten avulla!

http://www.piironki.fi

Vastaanota tarjous sähköpostiisi

Tilaa uusin tarjous verkkokauppaan Piironki suoraan sähköpostiisi

Tutustu myös:

Piironki Oy

 

Piironki Logo

 

Kaikki sai alkunsa 1960-luvulta, kun juuri perustetussa Anna-lehdessä alettiin tarjota lukijoille ompelemattomia vaatteita postimyynnin kautta. Hyvät tulokset rohkaisivat laajentamaan tarjontaa myös valmiisiin tuotteisiin. Menestyksen myötä vuonna 1978 syntyi Piironki Oy lahjatavaramyymälänä. Siitä saakka yhtiö on kaunistanut suomalaisten koteja.

 

Santorini päiväpeitto

Santorini päiväpeitto

 

Ajatuksena on tehdä arkisesta shoppailusta löytöretkeilyä. Sinulle löytöjä ovat kauniit tuotteet, hyvä palvelu ja edulliset hinnat. Kuluttajia palvellaan 24/7 piironki.fi  sivulla aina helposti, nopeasti ja edullisesti. Balderin talon kivijalkamyymälästä voit löyää lisäksi myös muita, valikoimaa loistavasti täydentäviä, sisustusmerkkejä.

 

Filippa metallilyhty

Filippa metallilyhty

 

Myös yritysasiakkaat ovat antaneet paljon kiitosta Piirongille liikelahja- ja promootiotuotemalliston sekä nopean, ammattitaitoisen ja ystävällisen palvelun johdosta.

 

Piirongin tuotteet ovat varta vasten suomalaista tyylitajua huomioiden suunniteltuja, mutta se ei näy hinnassa! Siksi Piironki onkin sisustajan aarreaitta. Piironkiin tullaan tekemään uusia kiehtovia löytöjä.

VANHENTUNEET TARJOUKSET:

10% alennus ostoksistasi!

Oheisella alennuskoodilla saat 10% alennuksen ostoskorisi arvosta. Liitä koodi sille varattuun kenttään ja aktivoi tarjous.

Samanlaisia sivustoja: Koti ja sisustus

image toolbar
Palveluitamme käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. +info X
5 Käyttäjää online
min
min toolbar
Toolbar AlennusKoodit
max toolbar