Alennuskoodit
 
Etsi verkkokauppa: Spartoo, Ellos... Etsi
loading

PETEN KOIRATARVIKE KAMPANJAKOODI

Peten Koiratarvike

Peten Koiratarvike on ottanut tehtäväkseen tarjota lemmikinomistajille markkinoiden suoistuimpien merkkien tuotteita ja tarvikkeita sopuhintaan. Vaikka nimi viittaakin koiriin löytyy sivustolta kaikkien koiratarvikkeiden lisäksi myös laaja valikoima tuotteita myös kissojen ja pieneläinten omistajille, jos lemmikkisi on uutta lelua, kiipeilypuuta tai vaikka sadetakkia vailla Peten Koiratarvike voi auttaa.

http://www.petenkoiratarvike.com

Jopa -70%

Peten Tarjoukset-osastolta löydät vaihtuvia laatutuotteita huippuedullisesti - tutustu heti tarkemmin!

Jopa -50%

Outlet-osastolta tilaat laatutuotteet jopa 50%:n alennuksella - tutustu heti tarkemmin!

Ilmainen postitus

Kaikille yli 39€ tilauksille ilmaiset toimituskulut! Koskee rekisteröityneitä VIP-asiakkaita.

Peten Koiratarvike

peten logo

 

Historiaa

Peten Koiratarvike perustettiin vuonna 2004, ideana oli tarjota asiakkaille laadukkaita lemmikkitarvikkeita kukkaroystävällisin hinnoin. Jo yli kymmenen vuoden ajan toiminta on kehittynyt, tyytyväisten asiakkaitten määrä on kasvanut tasaiseen tahtiin ja kysyntä on lisääntynyt. Vuonna 2012 Porvoossa avattiin 1000 neliömetrin kivijalkaliike vaihtoehdoksi asiakkaille jotka ostavat mieluummin fyysisestä kaupasta.

 

Säästöä

Asiakkaille on tarjolla lukuisia mahdollisuuksia säästää asioidessaan verkkokaupassa. VIP-asiakkaaksi voi rekisteröityä kuka tahansa ja se on ehdottomasti suositeltavaa. Etuina muun muassa ilmaiset toimituskulut ja palautukset sekä vaihtuvat VIP-tarjoukset, lisäksi saat aina tiedon uusista alennuksista suoraan sähköpostiisi.

 

 


 

Ihmisen paras ystävä.

 
"Koira on ihmisen paras ystävä". Aikojen alusta asti koirat ovat olleet olennainen osa ihmisten elämää seuralaisina ja työeläiminä. Koirat ovat vahtineet kotejamme, auttaneet metsästäjiä, paimentaneet karjaa ja pitäneet meille seuraa ja pysyneet vierellämme aina lojaalisina. 
 
koiria historian sivuilla
 
 
Nykyään koira on monelle vain kaveri tai syy lähteä kävelylle mutta nelijalkaiset ystävämme nauttivat nykyään helpommasta elämästä, ennen vanhaan koirat asuivat ulkona ja söivät ruoantähteemme ja nyt ostamme koiralle merkkivaatteita, viskoelastisia patjoja, riistanmakuisia ruokia ja teknologialla höystettyjä leluja. Olen jopa nähnyt koiria rattaissa ja kantokasseissa samalla kun perheen lapsi kävelee vieressä. Koirat elävät nykyään kissanpäiviä koska perheen lemmikki on lähes poikkeuksetta yksi perheen pidetyimmistä jäsenistä.

VANHENTUNEET TARJOUKSET:

TammiAle!

Peten Koiratarvike aloittaa vuoden uskomattomalla Tammialella, nyt sivustolta voit löytää laajan valikoiman tuotteita lemmikillesi jopa 50% alennuksella.

logo-tienda
Facebook Peten Koiratarvike
Samanlaisia sivustoja: Lemmikit

image toolbar
Palveluitamme käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. +info X
4 Käyttäjää online
min
min toolbar
Toolbar AlennusKoodit
max toolbar