Alennuskoodit
 
Etsi verkkokauppa: Spartoo, Ellos... Etsi
loading

ONEPLAY DISCOUNT

OnePlay

OnePlay on nimensä mukaisesti pelikauppasi verkossa. Täältä tilaat edullisesti ja helposti kaikki uusimmat ja halutuimmat pelit PC:lle, Androidille, Playstation 3:lle ja 4:lle, Macille XBoxille ja Wii:lle. Halutessasi voit myös vuokrata konsoleja ja pelejä täältä. Pelivalikoimassa muun muassa Football Manager 2014, Battlefield 4 Premium Service, South Park: The Stick of Truth ja Nosferatu. Tutustu OnePlayn pelivalikoimaan ja palveluihin ja osta tai vuokraa uusimmat pelit vaivattomasti täältä!

http://www.oneplay.com

Vastaanota tarjous sähköpostiisi

Tilaa uusin tarjous verkkokauppaan OnePlay suoraan sähköpostiisi

Tutustu myös:

Pelaamisen tulevaisuus

DVD on kuollut, digitaalinen tarjonta on tulevaisuus.


Kuka teistä muistaa vielä kuinka pelejä pelattiin 20 vuotta sitten? Isommat pelit tulivat isossa nipussa 3.5 tuumaisia diskettejä ja kesken kaiken peli saattoi herjata "vaihda levyke 5 asemaan". Myöhemmin teknologian edetessä siirryttiin ensin CDn ja siitä DVDn aikaan, uuden tallennustilan myötä pelien koko ja graafinen laatu saivat mahdollisuuden parantua.
     

Tämä teknologian voittokulku on antanut meille monia klassikoita kuten Final Fantasy- ja GTA-pelisarjat ja päivä päivältä useampi teini ja nuori aikuinen harrastaa vapaa-ajallaan pelaamista tietokoneella tai pelikonsolilla. Pelikaupassa ravaaminen on kuitenkin usein turhauttavaa puuhaa ja mikään ei pilaa päivää niin tehokkaasti kuin loppuunmyyty peli jota olet odottanut pitkään. Onneksi nykyään pelikaupoistakin on tulossa muinaisjäänteitä digitaalisen levityksen ansiosta, verkkoon on ilmestynyt useita eri palveluita joiden kautta voit ostaa suosikkipelisi ilman jonoja ja saat ne ladattua suoraan tietokoneesi tai konsolisi muistiin mistä pääset sitä pelaamaan välittömästi, taas säästät aikaa koska peli ei eksy väärään koteloon jonka etsimiseen vierähtäisi taas pitkä tovi.Yksi tällainen palvelu on OnePlay ja sivustolta löydätkin helposti laajan valikoiman pelejä tietokoneelle, suosikki pelikonsolille ja jopa Android älypuhelimille usein melko mehevillä alennuksilla.

Alennuskoodit.fi pyrkii tarjoamaan sinulle aina parhaat alennuskoodit jotta pääsisit nauttimaan suosikkipeleistäsi mahdollisimman edullisesti!

VANHENTUNEET TARJOUKSET:

Mahtava tarjous

OnePlayn DEALS-osastolta löydät hetken parhaat pelitarjoukset - tutustu heti tarkemmin!

Odotettu Far Cry 4 10% alennuksella!

Syötä tämä alennuskoodi sille varattuun kenttään ja säästä 10% suositun Far Cry 4 videopelin hinnasta.

Shadow of Mordor -10%

Oheisella alennuskoodilla saat suositun Middle Earth: Shadow of Mordor pelin 10% alennuksella.

Battlefield Hardline -10%

Liitä oheinen alennuskoodi sille varattuun kenttään kassalla ja säästä 10% odotetun Battlefield Hardline pelin hinnasta.

logo-tienda
Facebook OnePlayTwitter OnePlayInstagram OnePlay
Samanlaisia sivustoja: Lelut ja pelit

image toolbar
Palveluitamme käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. +info X
6 Käyttäjää online
min
min toolbar
Toolbar AlennusKoodit
max toolbar