Alennuskoodit
 
Etsi verkkokauppa: Spartoo, Ellos... Etsi
loading

MYTRENDYPHONE ALENNUSKOODI

MyTrendyPhone

Jokaisella meistä on päivittäin puhelin taskussa ja työpöytä sekä auto elektroniikkaa täynnä, usein emme kuitenkaan ota täyttä hyötyä irti näistä laitteista. MyTrendyPhone tarjoaa sinulle laajan valikoiman elektroniikkaa sekä hetken suosituimipia tarvikkeita ja lisälaitteita joilla otat kaiken ilon irti puhelimestasi ja muista viihde-elektroniikkatuotteista.

Tutustu siis jo tänään valikoimaan, käytä MyTrendyPhone alennuskoodi tilauksesi yhteydessä ja säästä selvää rahaa.

http://www.mytrendyphone.fi

7% alennusta

Liity jäseneksi: Trendy Clubin asiakkaille 7% alennusta tilauksistasi, kilpailuja ja arvontoja sekä erikoistarjouksia - tutustu tarkemmin sivun alalaidassa olevaan linkkiin ja liity jo tänään!

Tarjous

MyTrendyPhonen VARASTOALE-osastolta löydät upeat vaihtuvat tuotteet superedullisesti!

Nyt se hajosi!

Kännykän pahin vihollinen


Kuvassa jokaisen kännykänomistajan pahin vihollinen, katukiveys. Kävelet rauhassa kadulla, puhelin värisee taskussasi, alat kaivamaan puhelinta esille ja pienen pieni herpaantuminen silmä-käsi koordinaatiossa päästää puhelimen lipeämään käsien turvallisesta puristuksesta kohti kylmää, kovaa katukiveystä ja lähes varmaa tuhoa. 

Luonnollisesti Murphyn lakia noudattaen laite putoaa näyttö alaspäin hiukan kulmalleen maksimoiden iskun voiman. Kun poimit puhelimen tiedät jo etukäteen mitä tuleman pitää mutta silti särkyneen näytön näky saa kylmän hien virtaamaan niskassa.
Tämä tilanne on varmasti jokaiselle enemmän tai vähemmän tuttu tilanne ja yleensä ajatuksissa lukuisten kirosanojen seassa on "olisi pitänyt ostaa se suojakuori". Useimmiten muutaman kympin suojakuori voi säästää sinut parinsadan näytönkorjaukselta joten sijoitus on kannattava, itse kuulun siihen ihmisryhmään joka yhden puhelimen täystuhon jälkeen pisti rahat kiinni armeijatyyliseen iskuja vaimentavaan kuoreen joka on pelastanut nykyisen luurini monelta äkkikuolemalta.


VANHENTUNEET TARJOUKSET:

20% alennus kaikesta!

Oheisella koodilla saat 20% alennuksen kaikista tilaamistasi tuotteista.

Jouluale jopa -80%

MyTrendyPhone tarjoaa asiakkailleen joulualekampanjan josta voit löytää upeita tuotteita jopa 80% alennuksella.

Mobiilitarvikkeita jopa 30% edullisemmin!

MyTrendyPhonen uudesta kampanjasta voit löytää valikoiman käteviä tarvikkeita puhelimeesi jopa 30% alennuksella.

15% alennus tilauksestasi!

Oheisella koodilla saat 15% alennuksen tilaamistasi tuotteista.

Samsung Homesync -10%

HomeSync-pilvimuistin avulla voit toistaa multimediatiedostoja kaikissa näytöissä, jotka tukevat HDMI-liitäntää. Nyt MyTrendyPhone tarjoaa 10% alennuksen tästä kätevästä laitteesta, tutustu ja tilaa omasi jo tänään!

Jarkko Raisanen

Asiantuntijan mielipide
Mielipiteeni verkkokaupasta MyTrendyPhone :

Kun vaihdoin vanhan Samsungin uuteen ja upeampaan versioon tuli eteen taas iänikuinen ongelma: uusi puhelin ei tuo mukanaan oikeastaan minkäänlaista suojaa ja vanhasta kokemuksesta tiedän että "alaston" puhelin ei kestä minun käytössä naarmuuntumatta ensimmäistäkään viikkoa.

MyTrendyPhone on taas yksi niistä liikkeistä jotka ovat työn kautta tuttuja ja tilanteen takia pääsin tutustumaan paremmin heidän palveluihinsa. Sivuston valikoimasta löytyikin nopeasti mieleinen suojakuori, kiitos kätevien kategorioiden, ja lisäksi nappasin mukaan myös ylimääräisen laturin toimistolle jätettäväksi. Kaikki etsimäni tuotteet olivat korissa alta viidessä minuutissa ja koko tilauksen tekemiseen meni kaikki kaikessa vajaa vartti.

Nopea ja helppo tilaaminen on siis täysin mahdollista mutta sivuston laaja valikoima tarjoaa myös vaihtoehtoja niille jotka haluavat selailla vaihtoehtoja ennen kuin tekevät päätöksen. Olipa shoppailutyylisi mikä tahansa uskallan luvata että kokemus sivustolla tulee olemaan positiivinen, näin kävi ainakin omalta osalta.

Arvosanani: 4,8 / 5

logo-tienda
Facebook MyTrendyPhoneTwitter MyTrendyPhoneGoogle+ MyTrendyPhoneYoutube MyTrendyPhone
Samanlaisia sivustoja: Matkapuhelimet

image toolbar
Palveluitamme käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. +info X
8 Käyttäjää online
min
min toolbar
Toolbar AlennusKoodit
max toolbar