Alennuskoodit
 
Etsi verkkokauppa: Spartoo, Ellos... Etsi
loading

MYDAY.FI ALENNUSKOODI

Myday.fi

MyDay.fi on juhlavaatteisiin ja -asusteisiin erikoistunut verkkokauppa. Täältä tilaat muun muassa hääpuvut ja vanhojentanssipuvut, juhlapuvut ja helmikorut, mittatilauskengät ja turkishartiahuivit, jakut ja bolerot, tylli- ja vannealushameet, iltalaukut ja juhlahansikkaat, alusasut ja rintaliivit sekä silikonirintaliivit ja vartaloa muokkaavat alusasut. Täältä löydät myös sukkatuotteet ja sukkanauhat, korsetit ja juhlakengät, muoti- ja hopeakorut sekä juhla-asun huoltotarvikkeet.

http://www.myday.fi

50€ alennusta

Kun tilaat nyt mittatilausjuhlamekon ja -korkokengät, saat oheisella koodilla saat 50€ alennusta tilauksesi loppusummasta! Huom! Voidaan hyödyntää juhla-, hää- ja tanssipukutilauksen yhteydessä ja koskee myös alehintaisia tuotteita.

50% alennusta

Tilaa kaksi paria mittatilauskorkokenkiä ja saat koodilla 50% alennusta toisesta kenkäparista! Huom! Koodi ei toimi, jos tilauksessa on muita tuotteita. Jos haluat tilata muitakin tuotteita, tee erillinen tilaus! Koskee myös alehintaisia tuotteita.

25% alennusta

25% alennusta asustetilauksista oheisella koodilla, kun tilaat kerralla vähintään kolme asustetta! Koodi ei toimi jos tilauksessa on asusteiden lisäksi muita tuotteita. Jos haluat tilata muutakin, tee siis erillinen tilaus muista tuotteista.

40€ alennusta

40€ alennusta koko tilauksestasi tällä koodilla, kun tilaat kaksi mittatilausjuhlamekkoa kerralla! Koskee myös alehintaisia tuotteita.

200€ alennusta

Koodilla 200€ alennusta tilauksesi loppusummasta tilatessasi kaksi juhlamekkoa hääpukutilauksen yhteydessä. Tämä koodi koskee normaalihintaisia tuotteita (tilauksen arvon on oltava yli 1200€) ja voit yhdistää siihen myös asustetilauksen.

80€ alennusta

Tilaa myös juhlamekko hääpuvun yhteydessä ja saat oheisella alennuskoodilla 80€ alennusta tilauksesi loppusummasta! Huom! Tilauksen on oltava yli 800 euron arvoinen, jotta koodi toimii.

Ilmaiset postikulut

Toimituskulut ilmaiseksi alle 150€ tai yli 490€ tilauksille!

logo-tienda
Facebook Myday.fi
Samanlaisia sivustoja: Muoti

image toolbar
Palveluitamme käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. +info X
7 Käyttäjää online
min
min toolbar
Toolbar AlennusKoodit
max toolbar