Alennuskoodit
 
Etsi verkkokauppa: Spartoo, Ellos... Etsi
loading

MUISTIKAUPPA ALENNUSKOODI

Muistikauppa

Muistikauppa on digitaalisen median varastointiin erikoistunut kotimainen verkkokauppa. Sivustolta tilaat muun muassa RAM-muistit, SD- ja Micro SD-muistikortit, USB muistitikut, ulkoiset- ja SSD-kovalevyt sekä paljon muuta hyödyllistä kotiin tai toimistoon!

http://www.muistikauppa.fi

Huipputarjous

Muistikauppa tarjoaa asiakkailleen aina edulliset toimituskulut, alkaen vain 2€/tilaus!

Huipputarjous

TARJOUKSET-osastolta löydät upeat vaihtuvat tuotteet edullisesti!

Muistaako joku?

Välimuistin lähihistoriaa.


Minulla on ollut hyvin läheinen suhde tietokoneiden kanssa lähes koko ikäni, isä omisti 80-luvulla ATK-firman ja muistan kuinka joskus nelivuotiaana autoin häntä koneen rakentamisessa. Siitä lähtien olenkin rakentanut itse oikeastaan jokaisen pöytäkoneen mitä olen omistanut ja eri komponenttien ominaisuudet ovat aina olleet mielenkiinnon kohteena.


Tällä viikolla julkaistiin välimuistin eli RAMin seuraava evoluutio eli DDR4 ja sen johdosta aloin muistelemaan ensimmäisiä omia tietokoneitani joissa välimuistia oli muutama hassu mega SDR-kammoissa. Nykyään DDR-RAM kykenee tuplamäärään signaaleja samassa ajassa pienemmällä energiankulutuksella ja muistikapasiteettikin on tuhatkertaistunut 20 vuodessa. 
SDR vs. DDR vs. QDR

Nyt tämä uusi DDR4 revisio lupaa tuplasti muistikapasiteettia edellisiin DDR3 muisteihin nähden sekä parannetun taajuden ja energiankulutuksen. Nähtäväksi jää koska nämä uudet muistit ovat hintatasoltaan järkevä vaihtoehto muillekin kuin vain korkeamman tason pc-tuunaajille.

VANHENTUNEET TARJOUKSET:

5% alennus tilauksestasi!

Tällä koodilla saat 5% alennuksen kaikista tilaamistasi tuotteista.

Samanlaisia sivustoja: Tietokoneet ja internet

image toolbar
Palveluitamme käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. +info X
6 Käyttäjää online
min
min toolbar
Toolbar AlennusKoodit
max toolbar