Alennuskoodit
 
Etsi verkkokauppa: Spartoo, Ellos... Etsi
loading

MICROSOFT STORE ALENNUSKOODI

Microsoft Store

Microsoft Store tarjoaa sinulle laajan valikoiman maailmanlaajuisesti tunnettuja ohjelmia ja elektroniikkatuotteita. Sivustolta tilaat muun muassa Windows käyttöjärjestelmät, Office-paketit, Surface taulutietokoneet ja Xbox-pelikonsolit sekä paljon muuta.

http://www.microsoftstore.fi

Ilmaiset postikulut

Ilmaiset toimituskulut kaikille tilauksille!

Tarjous

Microsoft Storen Opiskelija-osastolta löydät laadukkat Microsoft-tuotteet edulliseen opiskelijahintaan - alennukset aina vähintään 10%!

Microsoftin uudet kujeet

Softajätin seikkailu raudan maailmassa.


Microsoft on ollut yksi tietotekniikan edelläkävijöistä jo vuosikymmenien ajan. Windows käyttöjärjestelmä ja Office-paketin ohjelmistot ovat varmasti maailman käytetyimpiä ja Windows Phone ohjelmiston myötä Microsoftin tuotteet saavuttavat päivä päivältä enemmän käyttäjiä.

Muutamia vuosia sitten softajätti aloitti myös valtaamaan markkinoita laitteistopuolella. Esimerkiksi XBox pelikonsolit ovat syntymästään asti antaneet kovaa vastusta kilpailijoille ja nyt konsolin kolmas versio vaikuttaisi hyvältä vaihtoehdolta tämän sukupolven konsolisotien voittajaksi. Uusi konsoli ei ole kuitenkaan hidastanut XBox 360:en voittokulkua vaan päinvastoin uusien tuotepakettien myötä myynnit ovat edelleen hyviä ja pelaajat nauttivat uusista peleistä ja kokemuksista kerta kerralta enemmän.

Lisäksi vuoden 2012 puolivälissä Microsoft julkisti uuden kilpailijan Applen hallitsemille tabletmarkkinoille omalla Surface Pro tabletillaan. Surface on tarjonnut alusta asti lisälaitteena kätevän näppäimistön jonka avulla esimerkiksi sähköpostin kirjoittaminen ja monet somen ominaisuudet hoituvat paljon helpommin kuin perinteisellä kosketusnäytön näppimistöllä ja uusimmissa malleissa on jopa lisäakku joka parantaa laitteen autonomiaa huomattavasti.

Microsoftin laajentaminen softasta rautapuolelle vaikuttaisi tällä hetkellä menestyksekkäältä päätökseltä ja odotan innolla mitä tulevaisuus on tuomassa tullessaan, jos tähänastinen kehitys jatkuu samaan malliin meillä voi pian olla paljon uusia leluja kuin suoraan sci-fi elokuvista.Nyt voit löytää sivustoltamme alennuskoodit joilla tilaat Surface Pro2 ja XBox 360 laitteet edullisemmin.

VANHENTUNEET TARJOUKSET:

Surface Pro 3 - 150€ alennus!

Nyt Microsoft Surface Pro 3 tabletit ovat alennuksessa! Tutustu ja tilaa tämä upea 12 tuuman näytöllä varustettu tabletti vaikka kannettavan korvikkeeksi ja säästä jopa 150€! Toimi nopeasti koska kampanja on voimassa vain tänään ja huomenna.

Mahtava tarjous

Microsoft Storen ERIKOISTARJOUKSET-osastolta löydät parhaat tarjoukset Surfacesta, Officesta, Windowsista ja paljon muuta - tutustu heti tarkemmin!

Erikoistarjous

Office 365 Home Premium -paketti (Word, Excel, PowerPoint ja SkyDrive-pilvitallennustila 5 PC:lle tai Mac-laitteelle sekä joihinkin mobiililaitteisiin) nyt automaattisella kuukausittaisella uusimisella vain 10€ - tutustu heti tarkemmin!

Supertarjous

Office 365 Home Premium (Sis. Word, Excel, PowerPoint ja SkyDrive-pilvitallennustila 5 PC:lle tai Mac-laitteelle sekä joihinkin mobiililaitteisiin) automaattisella uusimisella nyt vain 99€ - tutustu ja hanki sinäkin omasi!

Säästä jopa 165€

Microsoft Storen joulukampanjasta löydät laadukkaita lahjaideoita erinomaisilla alennuksilla, säästösi jopa 165€!

logo-tienda
Facebook Microsoft StoreTwitter Microsoft Store
Samanlaisia sivustoja: Tietokoneet ja internet

image toolbar
Palveluitamme käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. +info X
10 Käyttäjää online
min
min toolbar
Toolbar AlennusKoodit
max toolbar