Alennuskoodit
 
Etsi verkkokauppa: Spartoo, Ellos... Etsi
loading

LENSSTORE ALENNUSKOODI

Lensstore

LensStore autta sinua näkemään paremmin. Valikoimaan on valittu vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla markkinoiden suosituimpien merkkien valmistamat piilolinssit ja silmälasit sekä luonnollisesti piilolinssien tarvikkeet ja nesteet. Silmä- ja aurinkolaseihin asiakkaat voivat löytää paljon tyylikkäitä kehysvaihtoehtoja joista jokainen saa varmasti valittua mieleisensä.

Tutustu siis jo tänään valikoimaan, käytä Lensstore alennuskoodi tilauksesi yhteydessä ja säästä selvää rahaa.

http://www.lensstore.fi

Lensstore Ilmainen Toimitus

Lensstore tarjoaa asiakkailleen ilmaisen toimituksen kaikkiin yli 69€ arvoisiin tilauksiin!

Jopa -70%

Piilolinssit jopa 70% edullisemmin ja silmälasit jopa 60% edullisemmin kuin tavallisesta kaupasta - tutustu ja tilaa omasi jo tänään.

LensStore

Lensstore logo

 

Lensstore on verkkokauppa joka perustettiin vuonna 2005, tavoitteena on alusta asti ollut piilolinssien ja piilolinssitarvikkeiden tarjoaminen suomalaisille helposti, nopeasti ja edullisesti. Vuosien saatossa tehokkaan toiminnan ja laadukkaan asiakaspalvelun ansiosta yhtiö onkin kasvanut yhdeksi alansa suurimmista vaikuttajista joka palvelee vuosittain tuhansia tyytyväisiä asiakkaita.

 

Lensstore team

 

Linssien tilaaminen on äärimmäisen helppoa: sinun tulee vain valita haluamasi tuote ja määritellä tarvitsemasi vahvuudet sekä linssien kaarevuus ja halkaisija optikkosi suositusten tai aikaisempien linssien paketin mukaan ja lisätä tuote ostoskoriin.

 

Yksinkertaisen tilausprosessin lisäksi Lensstore tarjoaa sinulle lähes poikkeuksetta useita mahdollisuuksia säästää selvää rahaa tilauksesi yhteydessä. Tilauksiin saat toimituskulut kaupan päälle aina kun tilaat vähintään 69€ arvosta ja kaiken lisäksi sivustolle on lähes poikkeuksetta tarjolla alennuskoodeja joiden avulla saat tuotteiden hinnoista mahtavia prosenttialennuksia.

 

 

VANHENTUNEET TARJOUKSET:

10% alennus silmälaseista

Älä maksa liikaa silmälaseista! Käytä oheinen Lensstore alennuskoodi kassalla tilatessasi silmälaseja ja säästä 10% lasien hinnasta.

Eksklusiivinen Lensstore alennuskoodi

Aloita vuosi kovilla alennuksilla, tämä eksklusiivinen alennuskoodi antaa sinulle 8% alennuksen kaikista tilaamistasi tuotteista.

Tämä koodi on luovutettu meille yksinoikeudella ja on varattu vain alennuskoodit.fi sivuston asiakkaille.

RayBan kehykset -15%

Käytä tämä Lensstore alennuskoodi tilauksesi yhteydessä, saat 15% alennuksen kaikista RayBan kehyksistä!

Eksklusiivinen Lensstore alennuskoodi

Oheinen eksklusiivinen alennuskoodi oikeuttaa 8% alennukseen kaikista tilaamistasi tuotteista. Liitä koodi sille varattuun kenttään kassalla hyötyäksesi edusta.

Tämä koodi on luovutettu meille yksinoikeudella ja on varattu vain alennuskoodit.fi sivuston asiakkaille.

20% alennus silmälaseista!

Liitä oheinen Lensstore alennuskoodi sille varattuun kenttään tilatessasi silmälaseja ja säästä 20% lasien hinnasta!

Piilolinssit -7,5%

Oheinen Lensstore alennuskoodi oikeuttaa 7,5% alennukseen kaikista piilolinsseistä. Kopioi koodi sille varattuun kenttään ja aktivoi alennus.

7.5% alennus piilolinsseistä!

Oheisella alennuskoodilla saat 7,5% alennuksen kaikista piilolinsseistä!

Jarkko Raisanen

Asiantuntijan mielipide
Mielipiteeni verkkokaupasta Lensstore :

On pakko myöntää että en tuntenut LensStorea entuudestaan, tutustuin sivustoon työn puolesta.

Näköni on ollut aina hyvä joten en henkilökohtaisesti ole koskaan tarvinut laseja tai piilolinssejä mutta tyttöystäväni puolestaan tarvii laseja ja onkin tilannut tältä sivustolta muutamaan otteeseen.

Oma kokemukseni sivustosta on hyvin pieni joten jouduin taas kysymään paremmalta puoliskolta hänen mielipidettään. Vastaukseksi sain paljon hyvää palautetta sivuston selkeydestä ja tilauksen helppoudesta sekä hinnoista jotka eivät rasita rahapussia.

Ajattelin tilata uudet aurinkolasit alkavaa kesää varten täältä jotta voin raportoida teille paremmin myös omakohtaisella kokemuksella, siihen asti joudumme luottamaan emännän sanoihin.

Arvosanani: 5 / 5

logo-tienda
Facebook Lensstore
Samanlaisia sivustoja: Kauneus ja hyvinvointi

image toolbar
Palveluitamme käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. +info X
6 Käyttäjää online
min
min toolbar
Toolbar AlennusKoodit
max toolbar