Alennuskoodit
 
Etsi verkkokauppa: Spartoo, Ellos... Etsi
loading

LEMMIKKIMAA.NET ALENNUSKOODI

Lemmikkimaa.net

Lemmikkimaa tarjoaa lemmikillesi laajan valikoiman upeita luksustuotteita. Sivustolta tilaat muun muassa hoitotarvikkeet, tyylikkäät kengät ja vaatteet, pannat ja taluttimet, ylelliset korut ja päähineet, kantolaukut sekä paljon muuta.

http://www.lemmikkimaa.net

Huipputarjous

Tutustuthan heti myös Lemmikkimaan UUDET TUOTTEET -osastoon - täältä löydät verkkokaupan uusimmat tuotteet.

Koruja koirille

Oi kun se on söpö!

Kenties huvittavin viime aikojen ilmiö on koirien ylenpalttinen hemmottelu, vaatteet ja korut nyt vielä ymmärrän mutta hiljattain näin mainoksen koirien manikyyri-pedikyyri hoitoon ja spa-päivään.


Itse olen aina ollut enemmän "oikean koiran" kokoisisten ja näköisten koirien puolella, hemmottelu tuntui yliammutulta ja turhanpäiväiseltä mutta sitten tyttöystäväni tarjosi minulle spa-päivän ja ymmärsin kaiken. Kuka minä olen kieltämään koiraltani samoja nautintoja mitä itselleni suon? Jos hieronta ja aromaterapia rentouttavat minua niin miksei myös koiraa? Toisinsanottuna annoin periksi. Jos emäntä haluaa hemmotella koiraa ja ostaa sille hullunkurisia vaatteita ja asusteita niin ostakoon, ainakin saan koko rumbasta irti kasoittain hauskoja instagramkuvia jotka keräävät läjän tykkäyksiä joka kerta ja omasta suosikista teetin jopa taulun toimiston seinälle.


logo-tienda
Facebook Lemmikkimaa.net
Samanlaisia sivustoja: Lemmikit

image toolbar
Palveluitamme käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. +info X
7 Käyttäjää online
min
min toolbar
Toolbar AlennusKoodit
max toolbar