Alennuskoodit
 
Etsi verkkokauppa: Spartoo, Ellos... Etsi
loading

LELUT24 ALENNUSKOODI

Lelut24

Lelut24 on laadukkaisiin leluihin ja peleihin erikoistunut verkkokauppa. Sivustolta tilaat muun muassa pehmolelut, nuket ja nuken tarvikkeet, leluautot, lauta- ja palapelit, rakennuspalikat, autoradat ja paljon muuta edullisesti ja nopealla toimituksella.

http://www.lelut24.fi

Mahtava tarjous

Lelut24:n TARJOUKSIA-osastolta löydät vaihtuvia erikoistarjouksia!

Lelukauppahelvetti

Tenavien lahjojen oston tuskaa.


Onko sinulla lapsia? Jos vastasit myöntävästi varmasti myös tiedät kuinka tuskallista lelukaupassa vierailu joulun tai syntymäpäivien merkeissä voi olla. Ennen autoon nousua kerroit lapsellesi että hän saa valita yhden lelun kaupasta mutta perillä liikkeessä todellisuus on toinen: joka hyllyltä löytyy noin kolme tusinaa tuotetta jotka tenavien on pakko saada ja kassajonosta selvittyäsi huomaat laihtuneesi pari kiloa puhtaasti hikoilun kautta.

        

Nykyään on onneksi olemassa leluihin erikoistuneita verkkokauppoja, olen aikaisemminkin ylistänyt nettishoppailun moninaisia hyviä puolia kivijalkaliikkeisiin verrattuna ja lelukaupoissa pätevät samat asiat. On paljon helpompaa kysyä tenavalta mitä hän haluaa synttärilahjaksi, etsiä kuvausta vastaava tuote ja varmistaa onko tuote mieleinen (jos et näytä vaihtoehtoja et anna lapselle mahdollisuutta neuvotella asiasta), sitten vain laitat tilauksen menemään ja odotat että noutoilmoitus kolahtaa postiluukusta.

VANHENTUNEET TARJOUKSET:

Toimitus ilmaiseksi

Nyt kaikki yli 120€ tilaukset ilman postikuluja - tilaa kerralla enemmän ja säästä toimituskulut!

logo-tienda
Twitter Lelut24Instagram Lelut24
Samanlaisia sivustoja: Lelut ja pelit

image toolbar
Palveluitamme käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. +info X
5 Käyttäjää online
min
min toolbar
Toolbar AlennusKoodit
max toolbar