Alennuskoodit
 
Etsi verkkokauppa: Spartoo, Ellos... Etsi
loading

LED-VALOT.FI KAMPANJAKOODI

LED-valot.fi

LED valaistus on nykypäivänä paras ja energiatehokkain vaihtoehto lähes joka tilanteessa, esimerkiksi kodin valaiseminen onnistuu LEDeillä noin yhdellä kymmenesosalla tavallisten hehkulamppujen energiankulutuksesta ja kaiken lisäksi LEDien käyttöikä on noin 50 000 tuntia hehkulamppujen 8 000 verrattuna. LED-Valot.fi on kerännyt sivustolleen Suomen kenties laajimman valikoiman LED-teknologiaa hyödyntäviä valaistusratkaisuja kotiin, pihalle tai vaikka työmaalle.

Tutustu siis jo tänään valikoimaan, käytä LED-Valot alennuskoodi tilauksesi yhteydessä ja säästä selvää rahaa.

http://www.led-valot.fi

Supertarjous

LED-valot.fi:n Tarjoukset ja SUPERTARJOUKSET -osastoilta löydät vaihtuvia tuotteita superedullisesti!

Toimituskulut ilmaiseksi

Kaikkiin tilauksiin on saatavilla ilmaiset toimituskulut toimitusmuodosta riippuen.

LED-projekteja

Energiansäästöä ja mielenkiintoisia ratkaisuja:


LED-valot ovat valloittaneet markkinat, pitkäikäisinä ja energiaa säästävinä valoina LEDit ovat tulleet jäädäkseen ja nyt monet kodin nikkarit ovat alkaneet rakentaa upeita tee-se-itse projekeja joissa LEDeille on keksitty nerokkaita käyttötarkoituksia.
- Tunnelmavalaistus tietokoneeseen tai televisioon: Väriävaihtavalla led-nauhalla luot omaan televisioon tai tietokoneen näyttöön samanlaisen effektin kuin Philipsin Ambilight tuotteissa.

HOW-TO: Ambilight for your PC


-Itsevalaiseva sateenvarjo: Viritä sateenvarjoosi muutamia ledejä sekä paristot ja pian voit olla valopilkku syksyn synkkyyden keskellä.
-Väriä vaihtava sohvapöytä: Rakenna sohvapöytä jonka ruudut vaihtavat väriä, kuin suoraan Saturday night Feveristä!Kuten voit huomata vain oma luovuutesi on rajana LED-valojen kanssa, edessäsi avautuu lukemattomia mahdollisuuksia luoda jotain upeaa kotiisi. VANHENTUNEET TARJOUKSET:

Eksklusiivinen 10% alennus

Tämä eksklusiivinen alennuskoodi oikeuttaa 10% alennukseen tilauksesi loppusummasta. Liitä koodi sille varattuun kenttään kassalla ja aktivoi tarjous.

Tämä koodi on luovutettu meille yksinoikeudella ja on varattu vain alennuskoodit.fi sivuston asiakkaille.

10% alennus kaikista sivuston tuotteista

Liitä oheinen alennuskoodi sille varattuun kenttään kassalla ja säästä 10% tilaamiesi tuotteiden hinnasta. Toimi kuitenkin nopeasti koska koodi on voimassa vain rajoitetun ajan.

Koodi voimassa vain kerra/asiakas ja vain 1000 ensimmäiselle asiakkaalle.

Tämä koodi on luovutettu meille yksinoikeudella ja on varattu vain alennuskoodit.fi sivuston asiakkaille.

Eksklusiivinen 10% alennus

Liitä tämä alennuskoodi sille varattuun kenttään kassalla ja säästä 10% kaikkien tilaamiesi tuotteiden arvosta. Älä epäröi koska tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan!

10% alennus tilauksestasi yksinoikeudella!

Oheisella eksklusiivisella koodilla saat 10% alennuksen kaikista LED-valot.fi tuotteista, liitä alennuskoodi sille varattuun kenttään kassalla ja aktivoi tarjous.

Toimi nopeasti koska tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan!

10% alennus tilauksestasi yksinoikeudella!

Oheisella alennuskoodilla säästät 10% ostoskorisi loppusummasta! Liitä koodi sille varattuun kenttään kassalla ja aktivoi etu!

Jarkko Raisanen

Asiantuntijan mielipide
Mielipiteeni verkkokaupasta LED-valot.fi :

LED-Valot on tuonut jokaiselle mahdollisuuden valaista kotinsa mahdollisimman energiatehokkaasti. Itse en suostu enää käyttämään muun tyyppisiä valaisimia, kodistani ei löydy edes joulukoristelaatikosta yhtä ainutta hehku- tai energiansäästölamppua, kaikki on vaihdettu LEDeihin.

Uskomattoman pitkä käyttöikä ja matala sähkönkulutus saivat minut puhuttua ympäri ja sainkin tilattua kaikki tarvitsemani tuotteet kätevästi tältä verkkosivulta. Pitkän selailun jälkeen totesin että luotan mieluummin kotimaiseen myyjään joka on nähnyt vaivaa tarjotakseen laadukkaita tuotteita kilpailukykyiseen hintaan. Lisäksi kaikista tuotteista oli saatavilla reilusti teknistä tietoa jota pieni sisäinen nörttini osasi arvostaa.

Hiljattain uudistetulta sivustolta kaikki etsimäni tuotteet löytyivät käden käänteessä, etsimistä auttoi suuresti se että tuotteet on lajiteltu myös huonekohtaisesti joten turhaa aikaa ei mennyt arvuutteluun "onkohan tämä tarkoitettu keittiöön?", toimituskin oli erittäin nopea.

Ostokokemuksesta jäi hyvä maku suuhun ja on kiva tietää että vastaisuudessakin LEDit saa tilattua luotettavasta kotimaisesta verkkokaupasta kiinalaisten myyjien sijaan.

Arvosanani: 5 / 5

logo-tienda
Facebook LED-valot.fi
Samanlaisia sivustoja: Koti ja sisustus

image toolbar
Palveluitamme käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. +info X
5 Käyttäjää online
min
min toolbar
Toolbar AlennusKoodit
max toolbar