Alennuskoodit
 
Etsi verkkokauppa: Spartoo, Ellos... Etsi
loading

KEITTIÖVÄLINE KUPONKIKOODI

Keittiöväline

Keittiöväline on nimensä mukaisesti laadukkaisiin keittiövälineisiin erikoistunut verkkokauppa. Täältä löydät muun muassa kahvin- ja vedenkeittimet, keittiön pienkoneet ja silikonituotteet, leivontavälineet ja wokit, veitset ja leikkuulaudat, baari- ja viinitarvikkeet, mauste- ja kahvimyllyt, paisto- ja lämpömittarit sekä ruokailu- ja muut keittiövälineet. Tuotemerkkeinä muun muassa Jamie Oliver, Revol, Arcos, Tonfisk, Riedel ja Bamix. Tutustu valikoimaan ja tilaa laatutuotteet omaan keittiöön tai vaikka lahjaksi täältä!

http://www.keittiovaline.fi

Mahtava tarjous

Varastotuotteita tarjouksessa -osastolta löydät vaihtuvia tuotteita edullisesti!

Keittiövälineet 101

Puhutaan hetki veitsistä.


Kokkaaminen on yksi lempiasioistani, harva asia antaa minulle samanlaisen onnistumisentunteen kuin herkullinen ateria jonka olen itse valmistanut. Moni tuttuni valittaa usein kuinka kokkaaminen on vaikeaa ja tylsää eikä lopputulos koskaan miellytä mutta ongelmana ei usein ole taidon tai intohimon puute vaan yksinkertaisesti huonot välineet.

Luonnollisesti mikä tahansa tehtävä on turhauttava jos työkalut ovat aliarvoiset mutta keittiössä tämän huomaa paremmin kuin missään muualla. Kokin tärkeimmät työkalut ovat veitset ja pannut ja jos nämä kaksi elementtiä eivät ole kunnossa ei ruoanlaitosta tule mitään, jos raaka-aineita ei saa leikattua vaivatta oikeanlaiseksi ja kaiken lisäksi niitä ei saa kypsennettyä kunnolla ei tuloskaan voi olla kovin kaksinen.
Minkälainen hyvän veitsen tulisi olla? Vastaus on helppo: sellainen mikä tuntuu itsestä parhaalta! Yleisesti ottaen kotikokki ei tarvi 20 osaista veitsisarjaa vaan lähes kaiken saa tehtyä helposti muutamalla hyvälaatuisella veitsellä: yksi hyvä kokkiveitsi, noin 30cm terällä, hoitaa leikkaamisen ja pilkkomisen, pienemmällä kasvisveitsellä kuorit mitä tahansa ja hoidat pikkutarkat työt ja fileerausveitsellä käsittelet kalaa ja fileoit esimerkiksi kananrinnat. Jos näihin veitsiin pistää vähän enemmän rahaa kiinni ja käyttää ja hoitaa teriä oikeaoppisesti ne kestävät isältä pojalle.Aina kannatta ottaa selvää veitsien laadusta esimerkiksi verkossa tai foorumeilla ja jos vain mahdollista varmistua että veitset tuntuvat hyvältä kädessä ennen kuin ne ostaa, esimerkiksi keraamisia veitsiä kannatta välttää koska niitten teroittaminen kotona on mahdotonta ja terä lohkeilee helposti.


Yksinkertainen pannusoosi

Yksinkertaista ja herkullista.


Yksi ehkä tärkeimmistä taidoista mitä mielestäni jokaisen kotikokin pitäisi hallita on "pannusoosin" valmistaminen. Jokainen meistä on paistanut lihaa tai kanaa paistinpannulla, sen jälkeen jokainen meistä on hinkannut tiskiharjalla pannun pohjalta paistamisen jälkeen jättämää ruskeaa ylijäämää. Tämä on ehkä pahin virhe mitä kokatessa voi tehdä, se ruskea massa sisältää nimittäin kaikki parhaat maut.


Tämäntyyppisen kastikkeen valmistaminen on äärimmäisen helppoa ja hyvin pienellä vaivalla voit nostaa tavallisen tylsän kananrinnan tai porsaanfileen uudelle tasolle käyttäen vain raaka-aineita jotka melko varmasti löytyvät kaapeistasi tälläkin hetkellä.

Jaan nyt teidän kanssa yhden esimerkin tämäntyyppisistä kastikkeista:

Raaka-aineet
  • Kokonainen kananrinta
  • Valkosipulia
  • Suolaa
  • Tummaa sokeria
  • Oliiviöljyä
  • Voita
  • Puolikas sitruuna
  • Vettä
Valmistus

Suolaa kananrinta oman maun mukaan, kuumenna pannu keskikorkealla lämmöllä ja lisää loraus oliiviöljyä sekä yksi valkosipulinkynsi kevyesti murskattuna. Kypsennä kana pannulla ja siirrä kuvun alle vetäytymään. Nyt pannulla pitäisi olla kaunis karamelisoitunut kerros, lisää hyppysellinen sokeria, puolikkaan sitruunan mehu ja loraus vettä, sekoita pohjaa myöten lastalla ja lisää nokare voita. Kun neste on kiehunut hieman kasaan sekoita voimakkaasti jotta voi emulsionoituu nesteeseen tuottaen täyteläisemmän koostumuksen.

Tämä on vain yksinkertainen peruskastike jota on äärimmäisen helppo jalostaa oman maun mukaan monella tavalla. Voit käyttää veden sijasta punaviiniä, lisätä kastikkeeseen kermaa, paistaa sieniä ennen kuin lisäät nesteen... vaihtoehtoja on loputtomasti ja rajana on vain oma mielikuvituksesi.Samanlaisia sivustoja: Ruoka ja juoma

image toolbar
Palveluitamme käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. +info X
6 Käyttäjää online
min
min toolbar
Toolbar AlennusKoodit
max toolbar