Alennuskoodit
 
Etsi verkkokauppa: Spartoo, Ellos... Etsi
loading

Käyttöehdot:


Käyttöehdot:

Kaikkien Alennuskoodit.fi käyttäjien on noudatettava käyttöehtoja.

Käyttäjät ovat vastuussa kaikesta toimitetusta tiedosta ja/tai heidän tulee toimia noudattaen EU:n lainsäädäntöä, erityisesti osia, jotka koskevat laitonta sisältöä, kuten yllyttämistä rotuvihaan, päihteiden käyttöön, pedofiliaan jne.

Alennuskoodit.fi ei vastaa ulkopuolisesta sisällöstä.

Kaikki tämän sivuston menneet tai nykyiset tiedot, mukaan lukien sisältö ja tavaramerkit, ovat tekijänoikeudellisesti suojattuja.

Alennuskoodit.fi -sivustojen ja sen tekstien tai tietokannan kokonaan tai osittain kopiointi tai jäljentäminen on ehdottomasti kielletty, ja mahdollisesti siihen syyllistyneet asetetaan syytteeseen.


Tietosuojapolitiikka:

Jokainen käyttäjä on vastuussa toimittamistaan tiedoistaan.

Yksilöiden suojelusta henkilötietojen käsittelyssä ja näiden tietojen vapaasta liikkuvuudesta, noudatetaan Euroopan parlamentin ja neuvoston direktiiviä 95/46/EY, joka on annettu 24. päivänä lokakuuta 1995.

Alennuskoodit.fi © ei siirrä toimitettuja tietoja kolmannelle osapuolelle, ja niitä käytetään ainoastaan tarkoituksenmukaiseen hakemistoon. Käyttäjillä on oikeus muuttaa tai poistaa henkilötietojaan. Tällaiset pyynnöt on toimitettava yhteydenottolomakkeen kautta, jonka linkki löytyy jokaisen sivun alalaidasta tai seuraavasta osoitteesta:

http://www.alennuskoodit.fi/yhteydenotto/


Tekijän tiedot:

Alennuskoodit.fi © on rekisteröity tavaramerkki ja kuuluu RentabiliSense S.L.:lle, jonka kotipaikka on Las Palmas de Gran Canaria (Espanja) kauppakamarin numero B76006998.
(CIF: B-76006998 )


Rekisteröity osoite:
RentabiliSense S.L.
C/ Luis Morote, 6 - 6°
35007 Las Palmas GC – Espanja
Tel: (+34) 928 057 800


Toimitusjohtaja: Guillaume Yves Marie Renault


Webhotelli:
OVH - España
Plaza Mostenses 13
28015 Madrid – Espanja
Tel: (+34) 902 106 113


image toolbar
Palveluitamme käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. +info X
10 Käyttäjää online
min
min toolbar
Toolbar AlennusKoodit
max toolbar