Alennuskoodit
 
Etsi verkkokauppa: Spartoo, Ellos... Etsi
loading

KAUPPAHALLI24.FI ETUKUPONKI

Kauppahalli24.fi

Kauppahalli24 on juuri sitä mitä nimi lupaa, kauppahalli joka tarjoaa tuotteensa kätevästi verkon kautta suoraan kotiovelle. Unohda jonottelu, unohda etuilevat mummot ja nauti kauppahallin tuotteista helposti ja edullisesti muutamalla klikkauksella.

http://www.kauppahalli24.fi

Vastaanota tarjous sähköpostiisi

Tilaa uusin tarjous verkkokauppaan Kauppahalli24.fi suoraan sähköpostiisi

Tutustu myös:

Raaka-aineista

Tuoretta sen olla pitää.


Viime aikoina olne huomannut kuinka huonoja suomalaisten ruokailutottumukset ovat. Ruoanlaitosta on yritetty tehdä liian helppoa ja nykyään kaupanhyllyt ovat täynnä eineksiä, esikypsennettyjä, valmismarinoituja ja lisäaineita täyteen pumpattuja ruokia joita mainostetaan valmistuksen yksinkertaisuudella, "lisää vain vesi" tai "valmista 2 minuutissa" ovat jossain vaiheessa muuttuneet toimiviksi sloganeiksi.


  

                                  VAIEn tiedä onko kyseessä vain enemmän ja enemmän töihin hukkuvan kansan oire vai mahdollisesti hyvän ruoan arvostuksen väheneminen mutta itse kieltäydyn vahvasti näiden valmisruokien suurkulutuksesta. En pidä ajatuksesta että suuret teollisuuspäälliköt päättävät mitä suuhuni laitan. Mielestäni on huomattavasti mukavampaa kierrellä kauppahallissa, nähdä, haistaa ja maistaa raaka-aineita ja varmistua että kaikki ainekset ovat mahdollisimman tuoreita ja maanläheisiä. Ruokaa on myös kivempi syödä kun tietää että ainekset ovat porkkana, sipuli, peruna ja porsaanliha eikä E-jokumikälie, sulfaglutanoidi ja mekaanisesti eroteltu teurasjäte. Tietysti ruokaa myös arvostaa paljon enemmän kun sen on itse valmistanut ja sen eteen on nähnyt vaivaa enemmän kuin 2 minuutin mikrottamisen verran, lopputuloksen herkullisuudesta puhumattakaan.


Nykyään teknologian ihmeet antavat kiireiselle kansalle myös mahdollisuuden tilata tuoreet ja maukkaat kauppahallin herkut verkosta suoraan kotiin, näin ollen aikaa säästyy ja keittiökammoisten tekosyyt kokkaamisen välttelemiseksi kutistuvat. 

VANHENTUNEET TARJOUKSET:

Jopa -66%

Kauppahalli24:n Tarjoukset-osastolta tilaat laadukkaat elintarvikkeet ja kodintuotteet edullisin tarjoushinnoin!

logo-tienda
Facebook Kauppahalli24.fiTwitter Kauppahalli24.fi
Samanlaisia sivustoja: Ruoka ja juoma

image toolbar
Palveluitamme käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. +info X
7 Käyttäjää online
min
min toolbar
Toolbar AlennusKoodit
max toolbar