Alennuskoodit
 
Etsi verkkokauppa: Spartoo, Ellos... Etsi
loading

INKCLUB KAMPANJAKOODI

InkClub

InkClub on ottanut tehtäväkseen tarjota asiakkailleen mahdollisimman helpon ja edullisen tavan tilata tulostinmustetta, käyttäjäystävällisen sivuston valikoimasta löydät kaikkien tunnetuimpien tulostinmerkkien musteet ja värikasetit nopeasti ja vaivatta. Musteitten lisäksi sivustolta asiakkaat voivat löytää laajan valikoiman toimistotarvikkeita, elektroniikka ja lamppuja.

Tutustu siis jo tänään valikoimaan, käytä InkClub alennuskoodi tilauksesi yhteydessä ja säästä selvää rahaa.

http://www.inkclub.com

Lahja tilauksestasi

Uudelle asiakkaalle mustepatruuna ILMAISEKSI useimpiin Epson- ja Canon-tulostimiin - tutustu ja hyödynnä tämä rahanarvoinen etu heti!

Jopa -25%

InkClubin VINKIT-osastolta löydät hetken parhaat tarjouskampanjat - tutustu ja tilaa sinäkin heti!

VANHENTUNEET TARJOUKSET:

KESÄALE - Jopa 50% alennusta

InkClubin kesäkampanjan aikana löydät sivustolta paljon tarjoushintaisia tuotteita, tutustu valikoimaan ja säästä jopa 50% valituista tuotteista.

Musteet ja laservärit 15% alennuksella!

InkClubin uudesta kampanjasta löydät kaikki musteet ja laservärit 15% alennuksella. Tutustu tarjouksiin jos et halua maksaa liikaa tulostinväreistä!

Gillette -20%

InkClub tarjoaa nyt asiakkailleen upean kampanjan: kaikki Gillette tuotteet saavat 20% alennuksen!

Kuulokkeet -10%

Nyt sivustolta voit löytää myös kuulokkeet kampanjahintaan 10% alennuksella. Tutustu valikoimaan ja tilaa suosikkisi nyt edullisemmin!

Toimituskulut kaupan päälle!

Nyt InkClub tarjoaa asiakkailleen ilmaiset toimituskulut kaikkiin yli 19€ arvoisiin tilauksiin. Tämän tarjouksen avulla tilaaminen onnistuu edullisemmin kuin koskaan!

24% alennusta kaikesta koko sivustolla!

InkClub tarjoaa nyt asiakkailleen seuraavan 48 tunnin ajan upean tarjouskampanjan. Sivustolta löydät kaikki valikoiman tuotteet 24% alennuksella.

Tutustu siis jo tänään valikoimaan, tilaa tarvitsemasi tuotteet ja säästä selvää rahaa.

KANSAINVÄLISIÄ TARJOUKSIA

ES Codigo de campaña

IT Codice promozione

NL Kortingscode

Jarkko Raisanen

Asiantuntijan mielipide
Mielipiteeni verkkokaupasta InkClub :

Tulostinmuste on yksi minun henkilökohtaisista murheenkryyneistä, tulostan aika paljon kaikenlaista työn puolesta joten vähän väliä printteri herhaa että "magenta" tai "cyan" (mitä ikinä ne lienevätkään) on vähissä. InkClub on näin ollen ikäänkuin vahingossa löytänyt paikkansa selaimeni kirjanmerkkipalkista. Tulostinmusteita saa nykyään tietenkin lähes joka paikasta mutta useimmiten sen ostaminen unohtuu kun olen kaupungilla joten verkosta tilaaminen on minulle henkilökohtaisesti se kivuttomin vaihtoehto ja inkClubista on tullut vakioverkkokauppa siihen tarkoitukseen selkeän sivuston ja edullisten hintojen ansiosta. Lisäksi sivuistolta löytyy lähes jatkuvasti erilaisia tarjouskampanjoita joitten kautta tulee hankittua usein muutakin kuin vain musteita kukkaroystävälliseen hintaan.

Arvosanani: 4,7 / 5

logo-tienda
Facebook InkClub
Samanlaisia sivustoja: Toimisto ja tulostimet

image toolbar
Palveluitamme käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. +info X
6 Käyttäjää online
min
min toolbar
Toolbar AlennusKoodit
max toolbar