Code remise

Ifolor Kampanjakoodi

Mikä on alennuskoodi ?
SUOSITTUJA VERKKOKAUPPOJA
Smartphoto
Photobox
JAlbum.net
Digitarvike
Cyberphoto

IFOLOR

Ifolorin supersuositusta verkkokaupasta tilaat digikuvat ja kuvatuotteet helposti, edullisesti ja luotettavasti! Täältä tilaat digikuvien lisäksi upeita kuvatuotteita ja -lahjoja kuten kuvakirjoja ja canvastauluja, posti- ja taitekortteja, seinä- ja pöytäkalentereita, kuvatauluja ja akryylilasitauluja sekä Premium- ja Smart-kuvajulisteita. Kuvalahjaosastolta löydät muun muassa kehyskuvat ja kuvamukit, hiirimatot ja palapelit sekä kierrevihkot ja lahjakortit. Kaikki tuotteet taattua Ifolor-laatua ja nopea ja ystävällinen asiakaspalvelu - tutustu palveluun heti tarkemmin!

+Lisätietoja:

http://www.ifolor.fi

Aug

21

2014

Canvas- ja kuvataulut sekä digikuvat edullisesti Ifolorilta

Happy Hours -hintahulluttelut taas käynnissä


Ifolorin supersuositut ja paljon odotetut Happy Hours -hintahulluttelut ovat taas käynnissä!

Nyt voit tehdä rakkaimmista, hauskimmista ja ikimuistoisimmasta kesä- ja lomamuistoista itselle tai vaikka lahjaksi laadukkaat sisustustaulut (Canvas- ja muut kuvataulut) huippuedullisesti ja vaivattomasti sillä saat nämä tuotteet nyt 20% alennuksella.

Mikäli taas haluat suurentaa parhaat kuvaotoksesi, sekin onnistuu nyt edullisesti, sillä myös laadukkaalle valokuvapaperille tulostetut Premium-kuvajulisteet myydään nyt -20% normaalihintaisia edullisemmin.

Näiden upeiden tarjousten lisäksi myös digikuvat (kaikki kuvakoot) ovat nyt alennuksessa - saat ne nyt puoleen hintaan!

Mikäli vietit/järjestit kesällä jonkinlaisia kesäjuhlia kuten lakkiaisia, valmistujaisia, syntymäpäiviä, häitä tai kastajaisia, Ifolorilta tilaat myös tyylikkäät ja kauniit kiitoskortit ja nekin nyt tarjoushintaan!

Mikäli olet tilaamassa tuotteita ensimmäistä kertaa, tutustu halutessasi ensin Näin se toimii -otsikon alla oleviin ohjelinkkeihin -  täältä löydät tarkkaa ja hyödyllistä apua ja opastusta Ifolorin kuvatuotteiden luomiseen ja tilaamiseen.

Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä Ifolorin ystävälliseen asiakaspalveluun - yhteystiedot ja muuta tarpeellista tietoa löytyy verkkokaupan alaosassa olevista linkeistä.

Syksy tulee mutta kesän ihanat muistot säilyvät ja antavat voimaa pitkän aikaa - ilahduta itseäsi, ystävääsi tai lähimmäistäsi laadukkailla Ifolorin kuvatuotteilla mutta toimi heti, sillä Happy Hours -tarjoukset ovat voimassa vain ke-to 20. - 21.8. Jul

18

2014

Ifolorn lomakuvaviikot jatkuvat vielä verkkokaupassa

Hommaa itsellesi kivaa kesäpuuhaa kuvakirjojen tekemisen muodossa


Jos löhöily ja rantaelämä alkavat jo kyllästyttää, hanki mielekästä tekemistä Ifolorilta hauskan kuvakirjan tekemisen muodossa! Sinun tarvitsee vain ladata ilmainen Designer-ohjelma Ifolorin nettisivuilta tietokoneelle tai jopa iPadille ja voit tehdä oman kuvakirjasi itselle tai vaikka lahjaksi missä ja milloin vain!

Nyt kannattaa tilata samalla useampia kirjoja, sillä kun tilaat samaa kuvakirjaa kaksi tai useampia kappaleita samassa tilauksessa, niin saat niistä 20% alennusta. Jos kuitenkin tarvitset vain yhden, niin eipä hätää, senkin saat nyt 15% alennuksella!

Innokkaille kokeille (tämäkin muuten loistava lahjaidea) superhauska idea on ihastuttava reseptikirja, johon voit koota parhaat reseptisi houkuttelevien kuvien kera! Tutustu tarkemmin Inspire-osastolla.

Koiranystävienkin kannattaa tutustua nyt Inspire-osastoon, sillä sieltä löytyy nyt hyödyllisiä vinkkejä siitä, miten otat lemmikistäsi parempia kuvia - tutustu tähänkin heti tarkemmin!

Nyt kannattaa muuten myös teettää loma- ja muut kesämuistot laadukkaiksi digikuviksi, sillä saat nekin nyt Ifolorilta huippuedullisesti! Kaikki kymppi- ja 11-kokojen kuvat myydään nyt puoleen hintaan!

Älä unohda myöskään Ifolorin uutta upeaa sovellusta, jonka avulla lähetät postikortit superhelposti suoraan iPhonestasi! Tutustu ja lataa sinäkin oma ilmainen sovelluksesi jo tänään (tämäkin löytyy Ifolorin verkkokaupan sivuilta). 


Jul

11

2014

Tallenna kesämuistot ja juhlahetket kuvatuotteisiin

Ifolorin supersuositut lomakuvaviikot jatkuvat verkkokaupassa


Kesä on täynnä ihania kesäjuhlia, merkkipäiviä ja lomamatkoja ja miksipä ei ikuistaa kuviksi ja muiksi kuvatuotteiksi myös arjen pienet ilot tai huippuhetket.

Ifolorin verkkokaupassa on nyt meneillään huippusuositut lomakuvaviikot - tämä tarkoittaa sitä, että tilaat esimerkiksi laadukkaat kymppikuvat puoleen hintaan ja ihastuttavat kuvakirjat, -kortit ja kehyskuvat nekin nyt -20% normaalihintaisia edullisemmin!

Tutustu ja tilaa itselle tai vaikka lahjaksi esimerkiksi Canvas- tai kuvataulut omista kuvistasi alkaen vain 18,65€/kpl. Uutuutena nyt myös kuvataulut koossa 40x40cm.

Kun juhlat on juhlittu ja on aika kiittää niihin osallistuneita, kannattaa tutustua ja tilata tyylikkäät kuva- ja kiitoskortit Ifolorin verkkokaupasta - niistäkin saat nyt siis 15% alennusta joten hinnat alkaen vain 0,58€/kpl (kortit toimitetaan 10kpl seteissä).

Loma- ja muut hauskat kesäkuvat kannattaa tallentaa myös kuvakirjaksi - lisäksi kirjan tekeminen on myös loistavaa ajanvietettä esimerkiksi sadepäivän ratoksi! Sinun tulee vain ladata ilmainen designer-ohjelma koneellesi tai iPadille ja voit luoda oman kirjasi ihan missä/milloin vain - vaikkapa kesämökin terassilla!

Muistathan myös Ifolorin uuden ilmaisen sovelluksen iPhonille - tällä voit lähettää postikortit näppärästi suoraan älypuhelimestasi!

Tutustu lisäksi myös Inspire-osastoon, josta löydät esimerkiksi persoonalliset lahjavinkit vaikkapa lastenhuoneeseen!
Jul

4

2014

Lomakuvaviikot nyt polkaistu käyntiin Ifolorin verkkokaupassa

Kuvatuotteet superedullisesti ja helposti täältä


Helle ei vielä ole saapunut hellimään suomalaisia mutta kesäloma- ja sitä mukaa myös lomakuvakausi on silti käynnissä kuumimmillaan! Kesän ja lomien kunniaksi Ifolor aloittaa houkuttelevat lomakuvaviikot - tämä tarkoittaa sitä, että joka viikko on tarjolla upeita kuvatarjouksia!

Lomakuvaviikkojen ensimmäisen viikon tarjouksina muun muassa upeat kuvatuotteet jopa -20%, kun tilaat samaa tuotetta kaksi tai useampia! Mikäli tilaat vain yhden tuotteen, saat senkin hinnasta 15% alennusta. Lisäksi laadukkaat kymppi- ja 20-kuvat tilattavissa nyt puoleen hintaan!

Hienona uutuutena laadukkaat kuvakortit lähetettävissä nyt myös iPhonella! Tutustu Ifolorin sivuilla tarkemmin, lataa sovellus vaivattomasti ja täysin ilmaiseksi ja ilahduta kahta tai useampaa ystävääsi, perheenjäsentä tai vaikka työkaveria nyt alkaen hintaan 2,40€/kortti!

Toisena uutuutena nyt kuvatauluissa valittavana myös useamman kuvan kollasi-vaihtoehtoja - tallenna esimerkiksi parhaat lomamuistot ja ikimuistettavimmat hetket nyt oman kotisi seinälle tai vaikka lahjaksi ihaniin kuvatauluihin!

Tutustu myös Inspire-osastolla Pikku kalamiehen tarinaan ja katson parhaat asetteluvinkit kuvakirjan sivujen asetteluun! Jun

10

2014

Kesäkarnevaalien viimeinen päivä käynnissä

Vielä tänään huipputarjouksia Ifolorilla


Tänään vietetään Ifolorin supersuosittujen kesäkarnevaalien viimeistä päivää! Nyt on siis loistava tilaisuus hankkia laadukkaat digikuvat ja kuvatuotteet jopa puoleen hintaan!


Tallenna esimerkiksi rakkaat muistot (hää-, kastajais-, lomamuistot jne.) Premium-kuvajulisteisiin tai ihastuttaviin kuvakirjoihin, kutsu juhliin tai kiitä käynnistä kesäisillä kuvakorteilla ja tee lempikuvistasi upeita canvastauluja - Ifolorilla kaikki on mahdollista!

Nyt kannattaa tilata kerralla useampia tuotteita, sillä kun tilaat samaa kuvatuotetta kaksi tai useampia kappaleita, saat niistä 20% alennusta. Mikäli tilaat vain yhden tuotteen, on alennuksesi 15%. Ja laadukkaat digikuvat maksavat nyt nekin 50% vähemmän kuin normaalisti.

Tutustu myös Ifolorin uuteen Inspire-osioon, josta löydät muun muassa hyvät vinkit onnistuneiden potrettikuvien ottamiseen!

Muista myös, että Ifolorilla on 100% tyytyväisyystakuu. Täältä tilaat siis taatusti laadukkaat kuvatuotteet kaikkiin tilanteisiin - tutustu palveluun ja tuotteisiin heti tarkemmin ja tilaa omaksi iloksi tai vaikka lahjaksi!

May

28

2014

Ifolorin kesäkarnevaalit ovat alkaneet

Nyt kaikki laadukkaat kuvatuotteet tarjoushinnoin


Kesä tulee hurjaa vauhtia ja siksi Ifolorilla juhlitaankin nyt upeita kesäkarnevaaleja!

Tilaa esimerkiksi laadukkaat digikuvat sekä kuvalahjat ja -tuotteet nyt kaikki alennetuin hinnoin! Kaikki digikuvakoot nyt puoleen hintaan ja muina tuotteina muun muassa

  • kuvataulut
  • kuvakortit
  • kuvakirjat
  • kehyskuvat
  • kuvajulisteet

Ifolorin laadukkailla kuvatuotteilla muun muassa sisustat kotisi tai vapaa-ajan asuntosi persoonallisella otteella tai kutsut perheenjäsenet, ystävät, sukulaiset ja työtoverit esimerkiksi hää- tai rippijuhliin sekä kiität käynnistä juhlan jälkeen ihanilla kiitoskorteilla.

Täällä voit myös helposti ladata ilmaisen Ifolor Designer -ohjelman, jonka avulla luot upeat kuvakirjat vaivattomasti ja mukavasti omalla koneellasi!

Kesä on ilon, juhlien ja uudistumisen aikaa - Ifolorilta löydät sopivat kuvatuotteet kaikkiin tilanteisiin!May

15

2014

Laadukkaat kuvat ja muut kuvatuotteet superedullisesti

Ifolorin odotettu Happy Hours -tarjouskampanja taas käynnissä


Vielä ehdit tilata muun muassa kymppikuvat (kaikki koot) puoleen hintaan sekä valmistujaisten ja muiden juhlien päivänsankareiden suosikkilahjat Canvas-taulut ja kehyskuvat -20%!

Näillä laadukkailla kuvalahjoilla ilahdutat esimerkiksi ylioppilasta tai piristät ja uudistat kodin, toimiston tai vapaa-ajan asunnon sisustusta persoonallisella otteella. Valitse vain sinulle tai lahjan saajalle tärkeä kuva tai parhaassa tapauksessa jopa useampia kuvia ja suunnittele ja luo tuotteet vaivattomasti netissä!

Kannattaa toimia nopeasti, sillä Happy Hours -tarjoukset ovat voimassa enää tänään torstaina 15.5.

May

9

2014

Koulut päättyvät taas pian ja muutkin juhlat ovat tulossa

Ifolorilta ihanat kutsukortit ja muut kuvatuotteet edullisesti


Kutsu vieraat koulun päättäjäis- tai muihin kevään ja kesän juhliin tyylikkäällä kuvakutsukortilla niin vieraat pääsevät jo etukäteen mukavasti juhlan tuntuun!

Hieno lahjaidea puolestaan on esimerkiksi kuvakirja, johon voit koota esimerkiksi päivänsankarin lapsuuskuvia tai vaikka kuvia yhteisistä vuosistanne ja tärkeistä tapahtumista. Tämä lahja ilahduttaa samalla myös juhlavieraita!

Toisena vaihtoehtona hauska personoitu kierrevihko, jonka saat nyt -15% alennuksella, sillä tuote poistuu pian valikoimasta.

Kolmas loistava lahjaidea on Ifolorin ihastuttava Premium-kuvajuliste haluamastasi kuvasta - nyt tämäkin -15% alennuksella!

Nyt saat tyylikkäät kutsukortit -15% alennuksella sekä kaikki laadukkaat digikuvakoot puoleen hintaan!

Kannattaa siis tilata kuvatuotteet nyt - kiirehdi tutustumaan heti tarkemmin!HOME > KAMERAT JA VALOKUVAUS >
Anna arvosanasi Kampanjakoodi Ifolor

3.8/5 mukaan 12 ääntä
Samanlaisia sivustoja: Kamerat ja valokuvaus
logo-tienda
Facebook IfolorTwitter IfolorGoogle+ IfolorYoutube Ifolor

Palveluitamme käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. +info X
6 Käyttäjää online
Toolbar AlennusKoodit