Code remise

Ifolor Kampanjakoodi

Mikä on alennuskoodi ?
SUOSITTUJA VERKKOKAUPPOJA
Smartphoto
Digitarvike
Cyberphoto
Photobox
JAlbum.net

IFOLOR

Ifolor tarjoaa asiakkailleen laadukkaan kuvankehityspalvelun suoraan verkossa, käyttäjän tulee vain ladata kuvat ohjelmaan ja valita ne jotka haluaa kehittää, muutaman klikkauksen jälkeen jää jäljelle vain parin päivän odotus ennen kuin kuvat kolahtavat postilaatikkoon. Lisäksi sivustolta tilaat laadukkaita kuvatuotteita kuten tauluja tai kahvikuppeja vaikka ikimuistoiseksi lahjaksi läheiselle.

+Lisätietoja:

http://www.ifolor.fi

Oct

31

2014

Perhekuvien salaisuuksia

Ammattilaisilta ongittuja neuvoja


Nyt alkaa olla taas se aika vuodesta että perhe- ja sukukuvat ovat väistämättömiä, koko porukka kootaan yhteen tiiviisti kuin silakat säilyketölkissä ja otetaan noin viisituhatta kuvaa koska jokaisesta joku löytää jotain valitettavaa.


Hyvä perhekuva ei kuitenkaan todellisuudessa vaadi ammattilaistason osaamista tai materiaaleja, muutamaa pientä asiaa huomioiden kuvat onnistuvat lähes poikkeuksetta hyvin ja kuvia ei tarvi toistaa pääsiäiseen asti.

Tässä pari vinkkiä:
  • Käytä kolmijalkaa: Kolmijalan kanssa voit etsiä rauhassa parhaan kuvakulman ja valita oikeat säädöt joten vältyt monilta mokauksilta jo heti kättelyssä
  • Vältä automaattikuvausta: automaattimoodissa kamera valitsee "parhaat" säädöt tilanteen mukaan, todellisuudessa kamera on idiootti ja kuvien laatu voi heitellä radikaalisti. Manuaalisäätöjen kanssa kuvanlaatu on tasaista ja ainoa muuttuva tekijä on kuvattava kohde
  • Luo "vinoja viivoja": Jos koko perheen kasvot ovat sotilaallisen suorassa viivassa kuva ei näytä luonnolliselta, vältä toteemipaaluja ja sulkeisharjoituksia kuin ruttoa.
  • "Jos se taipuu, taivuta": Monilla on tapa poseerata jäykkänä, suorat käsivarret ja lukitut polvet eivät näytä luonnollisilta ja jos neuvot perhettä poseeraamaan nivelet hieman taivutettuina on lopputulos huomattavasti luonnollisempi.
  • Anna lasten olla lapsia: Yksikään lapsi ei näytä luonnossa 1700 luvun muotokuvalta, älä vaadi lapsia poseeraamaan kuin markiisi. Lasten luontainen vilkkaus tuo eloisuutta kuvaan.
  • Pidä hauskaa!: Perhekuvan ei pitäisi näyttää siltä että otatte itsenne liian vakavasti, pieni hassuttelu voi saada aikaan kuvia joille voi nauraa vielä vuosienkin päästä ja hauskat muistot ovat parhaita muistoja.


Liebel-002-600px

Dino-Park-0131-600
HOME > KAMERAT JA VALOKUVAUS >
Anna arvosanasi Kampanjakoodi Ifolor

3.8/5 mukaan 12 ääntä
Samanlaisia sivustoja: Kamerat ja valokuvaus
logo-tienda
Facebook IfolorTwitter IfolorGoogle+ IfolorYoutube Ifolor

Palveluitamme käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. +info X
11 Käyttäjää online
Toolbar AlennusKoodit