Alennuskoodit
 
Etsi verkkokauppa: Spartoo, Ellos... Etsi
loading

HOTELS.COM ALENNUSKOODI

Hotels.com

Salaisuus hyvään lomaan on hyvä hotelli, voit olla matkalla paratiisissa mutta jos majoituksessa on toivomisen varaa ei reissusta saa kaikkea iloa irti ja päinvastoin loma keskinkertaisessa kohteessa voi tuntua yllättävän paljon paremmalta jos hotelli on juuri sellainen kuin toivoit. Hotels.com on kerännyt sivustolleen parhaat majoitusvaihtoehdot maailman joka kolkasta joten sinun tarvitsee vain etsiä mieluisesi vaihtoehto ja tehdä varaus.

Tutustu siis jo tänään hotellivalikoimaan, käytä Hotels.com alennuskoodi varauksesi yhteydessä ja säästä selvää rahaa.

http://fi.hotels.com

Vastaanota tarjous sähköpostiisi

Tilaa uusin tarjous verkkokauppaan Hotels.com suoraan sähköpostiisi

Tutustu myös:

Hotels.com

 

 

Hotels.com LOGO

 

 

Historiaa

Hotels.com sai alkunsa vuonna 1991 nimellä Hotel Reservations Network, vuonna 2002 nimi vaihdettiin nykyiseksi verkkoon siirtymisen kunniaksi. Nykyään sivusto palvelee vuosittain miljoonia asiakkaita ympäri maailmaa, palvelu on saatavilla 85 eri maassa 34 eri kielellä. Kohteita sivuston valikoimaan on kertynyt vuosien saatossa noin 19.000 ja eri majoitusvaihtoehtoja hieman alle 350.000 joten on turvallista olettaa että jokaiselle löytyy mieleinen majoitus lomalle tai työmatkalle.

 

Loyalty Program ja muut tarjoukset

Hotels.com tarjoaa uskollisille asiakkailleen palkinto-ohjelman jossa asiakkaat saavat pisteitä jokaisesta sivuston kautta varaamasta hotelliyöstä. Pisteitä voi myöhemmin hyödyntää varauksen yhteydessä, kymmenen hotelliyötä oikeuttaa normaalisti yhteen ilmaiseen yöpymiseen.

 

Loyalty Program

 

Pisteohjelman lisäksi Hotels.com julkaisee vuosittain useita alennuskampanjoita joiden aikana asiakkaat voivat varata majoituksensa parhaimmillaan jopa 50% alennuksella. Monet näistä kampanjoista ovat kuitenkin voimassa vain muutamia päiviä joten tarkkaavaisia asiakkaita palkitaan parhailla mahdollisuuksilla. Sivuston uutiskirjeen tilaajille näistä ilmoitetaan yleensä hyvissä ajoin ja samaisessa viestissä saatta välillä olla mukana alennuskoodi jolla jo valmiiksi alennetuista majoituksista saa vielä pienen lisäalennuksen. 

 

 

 

Hotellien herkullinen historia

 

Maailmassa on muutamia hotelleita joiden ravintolat ovat lähes kuuluisampia bravuuriannostensa johdosta kuin itse hotelli. Tässä muutama esimerkki:

 

Waldorf Salad

New Yorkin Waldorf-Astorian hovimestari Oscar Tschirky keksi vuonna 1896 valmistaa salaatin joka sisälti selleriä, omenaa, pähkinöitä ja majoneesia. Kukaan ei osannut odottaa että se hetki oli klassikon syntymä, nykyään salaatti on hotellin suosituin annos ja monet turistit vierailevat hotellissa vain syödäkseen annoksen salaattia.
 
Herkullinen Waldorf Salad
 
 

Biff á la Lindström

Klassiset Lindströminpihvit saivat alkunsa Kalmarin Hotel Wittin keittiössä vuonna 1862 kun Henrik Lindström halusi esitellä ystävilleen venäläisvaikutteisia annoksia joihin hän oli ihastunut pietarissa. Siitä hetkestä lähtien Biff á la Lindström on ollut osa Hotel Wittin ruokalistaa.
 
Lindströmin pihvi perunoilla
 
 

Tart Tatin

Kukaan ei tiedä tarkalleen missä tämä herkullinen jälkiruoka näki päivänvalon mutta tarina kertoo että 1880 luvulla Lamotte-Beuvronin Tatin hotellissa kokki unohti omenat paistumaan pannulle voin ja sokerin kera kunnes joku haistoi palaneen sokerin käryn ja pelastaakseen omenat hän peitti omenat taikinakerroksella ja heitti pannun uuniin kypsymään. Tulos oli niin suosittu vieraitten keskuudessa että tästä ylösalaisinpiiraasta tuli hotellin bravuuriannos.
 
Uskomaton Tarte Tatin omenapiiras

VANHENTUNEET TARJOUKSET:

Kesäkampanja - jopa 40% alennusta

Hotels.com on avannut kesäkampanjansa ja tarjoaa sinulle nyt mahtavia majoitusvaihtoehtoja kesän kuumimmissa kohteissa jopa 40% alennuksella. Tutustu ja varaa omasi jo tänään!

48h ALE, varaukset jopa -50%

Säästä nyt jopa 50% varauksestasi Hotels.com kesäkampanjassa! Saatavilla laaja valikoima majoitusvaihtoehtoja ympäri maailmaa uskomattomilla alennuksilla höystettynä!

Huhtikuun 48h alennuskampanja!

Kevään kunniaksi Hotels.com tarjoaa seuraavan 28 tunnin ajan valikoiman suosituimpia kohteitaan jopa 50% alennuksella. Valitse mieleisesi vaihtoehto ja varaa jo tänään!

Alennukset on laskettu sivustolla valmiiksi, et siis tarvitse erillistä alennuskoodia.

48 tunnin alennuskampanja, säästä jopa 50%!

Varaa nyt majoitus jopa 50% alennuksella, seuraavan 48 tunnin ajan Hotels.com tarjoaa valikoimansa parhaita majoitusvaihtoehtoja uskomattoman edullisesti.

Alennukset on laskettu sivustolla valmiiksi, et siis tarvitse erillistä alennuskoodia.

48 tunnin alennuskampanja, säästä jopa 50%!

Seuraavan 28 tunnin ajan Hotels.com tarjoaa jopa 50% alennuksen monista valikoimansa parhaista majoitusvaihtoehdoista. Tutustu tarjouksiin ja varaa majoitus jo tänään! Alennukset on laskettu sivustolla valmiiksi, erillinen alennuskoodi ei ole tarpeellinen.

Jopa 50% alennuksia 72 tunnin alennuskampanjasta!

Nyt Hotels.com tarjoaa asiakkailleen jopa 50% alennuksia valituista majoitusvaihtoehdoista seuraavan 72 tunnin ajan. Etsi juuri sinulle sopiva majoitus ja varaa jo tänään!

Alennukset on laskettu sivustolla valmiiksi, alennuskoodi ei siis ole tarpeellinen.

Milanon maailmannäyttely

Milano Expo on yksi vuoden suurimmista kulttuuritapahtumista. Tutustu nyt tarjouksiin ja varaa matkasi, tätä unohtumatonta tapahtumaa ei kannata missata missään nimessä!

Maaliskuun 48 tunnin alennuskampanja!

Seuraavan 48 tunnin ajan Hotels.com tarjoaa jopa 50% alennusta valituista hotelleista, tutustu vaihtoehtoihin ja varaa omasi jo tänään!

Alennukset on laskettu sivustolla valmiiksi, et siis tarvitse erillistä alennuskoodia.

Hotels.com kevään alennuskampanja!

Seuraavan 72 tunnin ajan Hotels.com tarjoaa valikoiman suosituimpia kohteitaan jopa 50% alennuksella, etsi siis omasi ja varaa jo tänään!

Alennukset on laskettu sivustolla valmiiksi, et siis tarvitse erillistä alennuskoodia.

48h ALE, varaukset jopa -50%

Tämän linkin kautta pääset tutustumaan Hotels.com tarjoamaan uskomattomaan alennuskampanjaan. Voit säästää jopa 50% kesän hotellimajoituksista, tätä kampanjaa ei kannata missata!

Maaliskuun 72 tunnin ale!

Hotels.com on startannut maaliskuun ensimmäisen alennuskampanjan. Nyt sivustolta voit löytää upeita majoitusvaihtoehtoja jopa 50% alennuksella, etsi omasi ja varaa jo tänään!

Alennukset on laskettu sivustolla valmiiksi, et siis tarvitse erillistä alennuskoodia.

Talviaurinkoon!

Hotels.com tarjoaa sinulle nyt mahdollisuuden paeta talven viimeisiä viikkoja etelän lämpöön edullisemmin. Uudesta kampanjasta löydät majoitusvaihtoehtoja upeissa kohteissa jopa 50% alennuksella. Alennukset lasketaan automaattisesti, alennuskoodi ei ole tarpeen.

10% alennus seuraavasta varauksestasi.

Hotels.com tarjoaa asiakkailleen nyt uuden upean tarjouksen. Liitä oheinen Hotels.com alennuskoodi sille varattuun kenttään seuraavan varauksesi yhteydessä ja säästä 10% varauksen loppusummasta!

72h ALE

Säästä nyt jopa 50% hotellivarauksestasi! Hotels.com tarjoaa asiakkailleen vain 72 tuntia kestävän pikakampanjan jonka aikana lähes kaikkien hotellivaihtoehtojen hintoja on laskettu, parhaimmillaan jopa 50%!

48h ALE, varaukset jopa -50%

Seuraavan 48 tunnin ajan Hotels.com tarjoaa salamakampanjan josta voit löytää lukuisia upeita majoitusvaihtoehtoja jopa 50% alennuksella.

Jarkko Raisanen

Asiantuntijan mielipide
Mielipiteeni verkkokaupasta Hotels.com :

Hotels.com on aina ensimmäinen pysäkkini kun etsin majoitusta lomaa varten.

En yleensä ole pakettimatkojen suuri ystävä vaan varaan mieluummin lennot ja hotellit erikseen ja tämän sivuston palvelu ei ole kertaakaan tuottanut pettymystä. Vain muutamalla klikkauksella olen joka kerta löytänyt juuri sellaisen yösijan kuin haluan ja varaaminen onnistuu harvinaisen helposti.

Kun käyttäjäystävällisen sivuston ja loistavan asiakaspalvelun lisäksi otetaan huomioon vielä edulliset hinnat joita parantaa entisestään usein saatavilla oleva tarjouskampanja tai alennuskoodi on kyseessä kokonaisuus jota uskaltaisin suositella sivustoa jokaiselle reissua suunnittelevalle.

Arvosanani: 4,8 / 5

logo-tienda
Facebook Hotels.comYoutube Hotels.com
Samanlaisia sivustoja: Hotellit ja majoitus

image toolbar
Palveluitamme käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. +info X
7 Käyttäjää online
min
min toolbar
Toolbar AlennusKoodit
max toolbar