Alennuskoodit
 
Etsi verkkokauppa: Spartoo, Ellos... Etsi
loading

FININK ALENNUSKOODI

Finink

Fininkin verkkokaupasta tilaat edulliset mustekasetit merkeille kuten Canon, Epson, HP, Lexmark, Borther ja Samsung. Edulliset hinnat ja nopea toimitus sekä ilmaiskokeilutuotteita - tutustu tarkemmin ja tilaa musteet, väripatruunat ja valokuvapaperit kotiin tai työpaikalle edullisesti, vaivattomasti ja nopeasti täältä!

http://www.finink.com

Mahtava tarjous

Toimitus- ja postikulut tilauksen koosta riippumatta aina vain 4,95€.

Tilaajalahja

Finink.com tarjoaa ilmaista mustetta, valokuvapaperia tai mikokuituisen linssinpuhdistusliinan uusille asiakkaille ensimmäisen tilauksen yhteydessä! Tutustu tarkemmin, tilaa nyt ja hyödynnä etu!

Nestemäistä kultaa


Maailman kallein käyttötavara?


"Magenta is low" on ehkä sydäntäsärkevin viesti mitä olen koskaan lukenut tietokoneeltani. Yksinkertainen syy tähän on se että tämä tietää taas reissua kauppaan ja lompakon keventämistä muutamalla kympillä. Tulostinmuste on yksi maailman arvokkaimmista käyttötavaroista, Chanel N.5 maksaa litrahinnaltaan kolmisen tonnia kun taas tavallisen mustepatruunan sisältö voi maksaa lähes 6000€ litralta, joku voisi sanoa että mustepatruunat ovat oikeasti painonsa arvoisia kullassa. Harva siis tietää että toimiston pöydällä makaa pieni aarre.


Mutta miksi tulostinmuste on niin kallista? Valmistajat väittävät että he käyttävät miljardeja vuosittain tuotteiden kehittämiseen mutta todellisuudessa idea on sama kuin Gilletten partahöylissä: myydään kuluttajalle edullinen tuote joka vaatii säännöllisesti vaihdettavia osia mahdollisesti jopa tappiolla ja tienataan pitkällä aikavälillä kalliitten vaihto-osien myynnillä. Joskus kuluttajalle on edullisempaa ostaa uusi printteri tarjouksesta kuin uutta mustetta vanhaan tulostimeen.

VANHENTUNEET TARJOUKSET:

Tilaa nyt musteet tulostimeen ilman toimituskuluja!

Onko tulostimessasi muste vähissä? Nyt olisi hyvä hetki tilata lisää koska tämä alennuskoodi oikeuttaa sinut ilmaisiin toimituskuluihin kun tilaat vähintään 30€ arvosta. Toimi kuitenkin nopeasti koska tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan.

logo-tienda
Facebook Finink
Samanlaisia sivustoja: Toimisto ja tulostimet

image toolbar
Palveluitamme käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. +info X
8 Käyttäjää online
min
min toolbar
Toolbar AlennusKoodit
max toolbar