Code remise

Finink Alennuskoodi

Mikä on alennuskoodi ?
SUOSITTUJA VERKKOKAUPPOJA
112ink
InkClub
Mustekasetti.com
Epson
Vistaprint.fi
Print24
HOME > TOIMISTO JA TULOSTIMET >

FININK

Fininkin verkkokaupasta tilaat edulliset mustekasetit merkeille kuten Canon, Epson, HP, Lexmark, Borther ja Samsung. Edulliset hinnat ja nopea toimitus sekä ilmaiskokeilutuotteita - tutustu tarkemmin ja tilaa musteet, väripatruunat ja valokuvapaperit kotiin tai työpaikalle edullisesti, vaivattomasti ja nopeasti täältä!

+Lisätietoja:

http://www.finink.com

Nestemäistä kultaa


Maailman kallein käyttötavara?


"Magenta is low" on ehkä sydäntäsärkevin viesti mitä olen koskaan lukenut tietokoneeltani. Yksinkertainen syy tähän on se että tämä tietää taas reissua kauppaan ja lompakon keventämistä muutamalla kympillä. Tulostinmuste on yksi maailman arvokkaimmista käyttötavaroista, Chanel N.5 maksaa litrahinnaltaan kolmisen tonnia kun taas tavallisen mustepatruunan sisältö voi maksaa lähes 6000€ litralta, joku voisi sanoa että mustepatruunat ovat oikeasti painonsa arvoisia kullassa. Harva siis tietää että toimiston pöydällä makaa pieni aarre.


Mutta miksi tulostinmuste on niin kallista? Valmistajat väittävät että he käyttävät miljardeja vuosittain tuotteiden kehittämiseen mutta todellisuudessa idea on sama kuin Gilletten partahöylissä: myydään kuluttajalle edullinen tuote joka vaatii säännöllisesti vaihdettavia osia mahdollisesti jopa tappiolla ja tienataan pitkällä aikavälillä kalliitten vaihto-osien myynnillä. Joskus kuluttajalle on edullisempaa ostaa uusi printteri tarjouksesta kuin uutta mustetta vanhaan tulostimeen.

Samanlaisia sivustoja: Toimisto ja tulostimet
logo-tienda
Facebook Finink

Palveluitamme käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. +info X
9 Käyttäjää online
Toolbar AlennusKoodit