Alennuskoodit
 
Etsi verkkokauppa: Spartoo, Ellos... Etsi
loading

EMP KAMPANJAKOODI

EMP

EMP on rokkarihengen ja vaihtoehtoiskulttuurin ruumiillistuma verkossa.

Verkkokaupan kokoelmaan on kerätty kaikkien aikojen parhaitten bändien fanituotteet sekä laaja valikoima rockhenkisiä vaatteita ja asusteita joka makuun olitpa sitten gootti, rokkari, hevari tai punkkari. Lisäksi sivustolta voit löytää suosikki TV-sarjojen ja elokuvien merchandise materiaalia.

Tutustu siis jo tänään valikoimaan, käytä EMP alennuskoodi tilauksesi yhteydessä ja säästä selvää rahaa.

http://www.emp.fi

Jopa -73%

ALETUOTTEET-osastolta tilaat upeita tuotteita naisille ja miehille edullisesti - tutustu ja tilaa vaikka heti!

Rokkia sen olla pitää

Ja raskasta!


Joskus nuoruudessani olin kliseinen hevari-nuori, nastainen nahkatakki ja rasvainen tukka ovat sen koommin jääneet vain historian lehtien ja vanhan myspace sivustoni tietoon, nykyään ulkomuotoni on "aikuisempi" ja hillitympi mutta sisälläni sykkii edelleen rokkarin sydän.Kliseisiä ovat myös mielipiteeni musiikin suhteen kun muistelen KISSiä, Led Zeppeliniä tai Van Halenia ja mutisen kuinka nykyään ei osata tehdä enää kunnon musiikkia. Sitten kuitenkin jostain ilmestyy Black Stone Cherryn tai Eagles of Death Metalin kaltaisia bändejä jotka palauttavat uskon tulevaisuuteen, joka päivä jossain päin maailmaa joku vihainen teini saa käsiinsä sähkökitaran ja saattaa jonain päivänä kasvaa seuraavaksi Jimmy Paigeksi.
Meidän rock-musiikin rakastajien tehtävä on tukea näitä nuoria ja heidän projektejaan koska vaihtoehtona on että pop valloittaa viimeisetkin markkinaraot ja ainoaksi vaihtoehdoksi jää Justin Bieber

VANHENTUNEET TARJOUKSET:

Huipputarjous

Upea Backstage Club on avattu - rekisteröidy klubiin ja saat ilmaiset postikulut kaikille tilauksille, upeita tilaajalahjoja, erikoiskilpailuja ja etuoikeus uusiin tuotteisiin sekä paljon muuta - liity jo tänään!

10% alennus tilauksestasi yksinoikeudella!

Liitä oheinen eksklusiivinen alennuskoodi sille varattuun kenttään kassalla jos tilaat vähintään 49€ arvosta ja säästä 10% kaikkien tilaamiesi tuotteiden arvosta!

Tämä koodi on luovutettu meille yksinoikeudella ja on varattu vain alennuskoodit.fi sivuston asiakkaille.

Toimituskulut kaupan päälle!

Tänä sunnuntaina EMP tarjoaa asiakkailleen ilmaisen toimituksen joka ikiseen tilaukseen. Tutustu valikoimaan ja tilaa suosikkisi tänään entistä edullisemmin!

KANSAINVÄLISIÄ TARJOUKSIA

ES Codigo Bonus

FR Bon d’achat

IT Codice sconto

logo-tienda
Facebook EMPTwitter EMPGoogle+ EMPBlog EMPPinterest EMPYoutube EMP
Samanlaisia sivustoja: Muoti

image toolbar
Palveluitamme käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. +info X
9 Käyttäjää online
min
min toolbar
Toolbar AlennusKoodit
max toolbar