Alennuskoodit
 
Etsi verkkokauppa: Spartoo, Ellos... Etsi
loading

EBOOKERS.FI ALENNUSKOODI

Ebookers.fi

Ebookers haluaa auttaa sinua nauttimaan matkailusta kukkaroystävälliseen hintaan. Sivustolla voit vertailla markkinoiden luotetuimpien lentoyhtiöiden lähtöjä, parhaitten hotellien majoitusvaihtoehtoja ja valitsemasi kohteen autovuokraamoiden hintoja jonka jälkeen voit rakentaa omia vaatimuksiasi vastaavan matkapaketin, tämän jälkeen tehtäväksesi jää vain matkasta nauttiminen.

Tutustu siis jo tänään valikoimaan, käytä eBookers alennuskoodi varauksesi yhteydessä ja lomaile edullisemmin.

http://www.ebookers.fi

Supertarjous

Ebookersin Äkkilähdöillä matkustat superedullisesti - tutustu ja varaa omat paikkasi heti, paikkoja on rajoitetusti.

Huipputarjous

Ebookersin Tarjoukset-osastolta löydät kaikki hetken parhaat tarjouskampanjat!

EBOOKERS

Ebookers logo

 

Historiaa

Ebookers aloitti toimintansa Suomessa vuonna 1999 ja kasvoi nopeasti Suomen suurimmaksi nettimatkatoimistoksi helppokäyttöisen sivuston ja ammattitaitoisen asiakaspalvelun avulla. Vuonna 2007 yhtiön liikevaihto oli jo yli 60 miljoona ja on vain kasvanut vuosien saatossa samoin kuin henkilökunta: konserni työllistää tänä päivänä noin 1400 henkeä

Ebookers staff

 

 

Säästöä

Bonus+ ohjelma avattiin hiljattain sivustolla. Rekisteröityneet asiakkaat voivat kerätä kaikista varauksistaan pisteitä joita voi käyttää seuraavien varauksien yhteydessä rahan arvoisina alennuksina hotellimajoituksista. Bonus+ jäsenet saavat lisäksi käyttöönsä asiakaspalvelunumeron jonka avulla pääsee jonojen ohi. Yli 5 hotelliyötä vuodessa varaavat asiakkaat nousevat Gold-tasolle joka oikeuttaa myös maksuttomaan huonetason päivitykseen valituissa hotelleissa. Jos yövyt vähintään 14 yötä vuodessa Bonustasosi nousee Platinum-tasolle jonka omaaville asiakkaille eBookers tarjoaa onnellisuuslupauksen, ilmaisen matkatavaran lennoille kahdesti vuodessa sekä kaksi wi-fi hyvitystä vuosittain.

ebookers bonus


 

Miksi lomailu kannattaa?

 
Suomen kesä on uskomattoman kaunis vuodenaika, mahdollisesti maailman paras. Vastapainona on Suomen syksy, todennäköisesti maailman synkin ja kurjin. Siksi kesän päättyessä on aina hyvä aloittaa matkan suunnittelu jonnekin lähemmäs päiväntasaajaa missä voi maata rannalla ja nauttia makeita pienellä auringonvarjolla koristeltuja drinkkejä puolikkaasta kookospähkinästä lämpimän auringon alla. 
 
 
Olen höpissyt matkailun hienoudesta usein ja varmasti moni ajatellut itsekseen jotain tyyliin "luuletko sä että toi reissaaminen on ilmaista?". Tiedän että matkustaminen ei ole aina halpaa huvia mutta se on ehkä paras mahdollinen kokemus mitä rahalla saa, jos ajattelee asiaa siltä kannalta että moni ostaa uuden auton kun naapurikin osti ja upottaa siihen puolentoistakymmentätuhatta euroa. Niillä rahoilla voisi lähteä ylelliselle luksuslomalle kerran vuodessa seuraavan viiden vuoden ajan ja leijua upeilla lomakuvilla naapurille, sitäpaitsi Audin nahkaverhoilu ei anna lähellekkään yhtä hyvää rusketusta kuin Aruban aurinko.
 

VANHENTUNEET TARJOUKSET:

Hotellivaraukset -15%

Ebookers tarjoaa nyt asiakkailleen 15% alennuksen hotellivarauksista! Liitä oheinen alennuskoodi sille varattuun kenttään ja aktivoi etu.

15% alennus varauksestasi!

Matkusta vuoden loppuun asti edullisemmin, tämä alennuskoodi oikeuttaa 15% alennukseen yhdestä matkavarauksesta. Liitä koodi sille varattuun kenttään hyötyäksesi tarjouksesta.

10% alennus varauksestasi!

Ebookers tarjoaa sinulle nyt mahtavan 10% alennuksen kaikista varauksista. Aktivoi tarjous oheisella alennuskoodilla varauksesi yhteydessä.

20€ alennus lento+hotelli paketeista

Käytä oheinen alennuskoodi, kun varaat lento+hotelli pakettia, ja nauti Ebookersin tarjoamasta 20€ alennuksesta

50€ alennus varauksestasi!

Varaa vuoden 2015 matkat nyt edullisemmin, tällä koodilla saat 50€ alennuksen yhdestä matkavarauksesta. Liitä alennuskoodi sille varattuun kenttään hyötyäksesi alennuksesta.

50€ alennus matkastasi!

Liitä tämä alennuskoodi sille varattuun kenttään ja säästä 50€ valitsemastasi lento + hotelli matkapaketista. Toimi kuitenkin nopeasti koska tarjous on voimassa vain tämän viikonlopun ajan!

Kohteena New York, nyt 100€ alennuksella!

Jos olet varaamassa vähintään 5 yön matkaa New Yorkiin liitä tämä alennuskoodi sille varattuun kenttään. Koodi antaa 100€ alennuksen vähintään 1000€ varauksista.

14% hotelleista!

Tänä viikonloppuna Ebookers tarjoaa asiakkailleen upean hotellikampanjan. Liitä oheinen Ebookers alennuskoodi sille varattuun kenttään hotellivarauksesi yhteydessä ja säästä 14% majoituksen hinnasta

Hotellivarauksesi 12% edullisemmin!

Varaa hotellimajoitukset kesän matkoja varten hyvissä ajoin. Nyt oheisella koodilla saat 12% alennuksen varauksesi hinnasta, liitä alennuskoodi sille varattuun kenttään ja aktivoi tarjous.

Hotellivaraukset -15%

Oheisella koodilla voit varata hotellimajoitukset uskomattomalla alennuksella! Syötä alennuskoodi sille varattuun kenttään ja säästä 15% varauksesi hinnasta.

Kaupunkilomat -20€

Oheisella alennuskoodilla saat 20€ alennuksen hotellivarauksista kaupunkilomilla. Toimi nopeasti koska parhaat viedään päältä!

Valitut hotellit -12%

Oheisella alennuskoodilla voit säästää 12% hetken suosituimpien hotellien hinnoista. Varaa lomasi jo tänään!

Barcelona -20€

Varaa nyt matka Espanjan suosituimpaan kulttuurikohteeseen: Barcelonaan! Käytä oheinen alennuskoodi varauksesi yhteydessä ja voit säästä 20€ matkan hinnasta. Alennus koskee vain lento+hotelli paketteja.

Hotelleista: 12% alennus

Käytä tämä alennuskoodi varauksesi yhteydessä ja säästä 12% majoituksesi hinnasta!

KANSAINVÄLISIÄ TARJOUKSIA

FR Code réduction

NL Kortingscode

Jarkko Raisanen

Asiantuntijan mielipide
Mielipiteeni verkkokaupasta Ebookers.fi :

Ebookers on yksi niistä sivustoista jonka avaan aina kun alan suunnittelemaan matkaa. Olen luonteeltani sen verran pihi että en halua maksaa perinteisille matkanjärjestäjille suuria summia palvelusta jota en todellisuudessa tarvitse, valitsen mieluummin itse matkan keston ja kohteet.

Sivuston kätevä hakutyökalu onkin matkaa suunniteltaessa suurin ystäväni, kohteiden ja päivämäärien pienellä viilaamisella saan usein valmisteltua juuri mieleiseni paketin ja hinnatkin tipahtavat huomattavasti matkanjärjestäjien tasoa matalammalle.

Lisäksi uuden bonusohjelman avulla tulevat varaukset ovat aina edullisempia, parhaimmillaan varauksista saa jopa 5% takaisin pisteiden muodossa ja pisteitä voi käyttää seuraavan varauksen yhteydessä alennuksiin hotelleista.

Arvosanani: 5 / 5

logo-tienda
Facebook Ebookers.fiTwitter Ebookers.fiGoogle+ Ebookers.fiInstagram Ebookers.fiYoutube Ebookers.fi
Samanlaisia sivustoja: Lennot

image toolbar
Palveluitamme käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. +info X
7 Käyttäjää online
min
min toolbar
Toolbar AlennusKoodit
max toolbar