Alennuskoodit
 
Etsi verkkokauppa: Spartoo, Ellos... Etsi
loading

DISCSHOP ALENNUSKOODI

Discshop

Discshop.fi haluaa tarjota asiakkailleen mahdollisimman paljon mahdollisimman laadukasta viihdettä kätevästi yhdestä paikasta. Sivuston laajasta valikoimasta löydät jotain perheen jokaiselle jäsenelle: ajattomat klassikkoelokuvat upeassa blu-ray muodossa, suosituimpien bändien uusimmat julkaisut tai viihdyttävät videopelit perheen nuorisolle.

Tutustu siis jo tänään valikoimaan, käytä Discshop alennuskoodi tilauksesi yhteydessä ja säästä selvää rahaa.

http://www.discshop.fi

10€ kampanja!

Discshopin uudesta kampanjasta löydät paljon blu-ray ja dvd-elokuvia ja tv-sarjoja kympillä!

Mahtava tarjous

Kampanjat-otsikon alta löydät hetken parhaat tarjouskampanjat - tutustu ja hyödynnä tarjoukset heti!

Olen sarjamaratoonari

Tämän on oltava paras tapa viettää viikonloppua.


Mikään ei ole parempaa kuin käydä perjantai-iltana kaupassa, ladata koriin hyvä setti naposteltavia ja juotavaa ja suunnata omaan kotiin jossa odottaa vaikka Dexterin kaikki tuotantokaudet. Viikonlopun suunnitelmana on kovan linjan löhöily.


Nykyään TV-sarjat ovat ohittaneet elokuvat puhtaan viihdytysarvon suhteen. Puolentoista tunnin elokuvaan ei vaan millään mahdu samanlaista juonikehitystä kuin monia tuotantokausia kestävään sarjaan. Luonnollisesti sarjojen laatu on laidasta laitaan mutta kun kohdalle sattuu tasoltaan vähän parempi tuotos on koukutus lähes taattu. Itse en ole koskaan malttanut odottaa viikkoa seuraavaa jaksoa vaan mieluummin hankin DVD-boxin ja kahlaan koko tuotantokauden läpi yhtenä viikonloppuna sipsipussien ja colapullojen piirittämänä, tämä käytäntö tunnetaan sarjamaratoonina ja on todennäköisesti ainut maratooni mitä ikinä tulen suorittamaan.

Mielestäni ainoa paikka jossa ihmisen pitäisi jonottaa ennen viikonlopun sohvaperunasessiota on ruokakauppa ja juurikin tämän takia suosin vahvasti boxien tilaamista verkosta. Kaiken lisäksi verkkokaupoissa valikoima on usein parempi, hinnat edullisempia eikä kassaneidit katso kieroon kun kannat kassalle 5 tuotantokautta Breaking Badia. 

Itse suosin Discshop.fi sivustoa juurikin laajan valikoiman ja edullisten hintojen vuoksi. Lisäksi sivustolta löytyy aina jonkinsorttisia tarjouskampanjoita ja usein olenkin löytänyt elokuvia tai sarjoja suoraan sanottuna pilkkahintaan.

VANHENTUNEET TARJOUKSET:

Toimituskulut kaupan päälle!

Liitä oheinen alennuskoodi sille varattuun kenttään kassalla, saat tilaukseesi toimituskulut kaupan päälle!

logo-tienda
Facebook DiscshopTwitter Discshop
Samanlaisia sivustoja: Kuva ja ääni

image toolbar
Palveluitamme käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. +info X
3 Käyttäjää online
min
min toolbar
Toolbar AlennusKoodit
max toolbar