Alennuskoodit
 
Etsi verkkokauppa: Spartoo, Ellos... Etsi
loading

DESIGUAL DISCOUNT CODE

Desigual

Espanjalaiset suunnittelijat ovat aina olleet muotimaailman huipulla ja yksi tämän hetken suosituimmista espanjalaisista muotibrändeistä on ehdottomasti Desigual, tunnettu kauniin värikkäistä kuvioista ja rennoista linjoista sekä huolitellun tyylikkäistä kokoelmista kausi toisensa jälkeen. Nyt Desigual on avannut ovensa myös verkkokaupassaan josta löydät aina hetken muodikkaimmat vaatteet ja asusteet niin miehille kuin naisillekin.

http://www.desigual.com/en_FI

Vastaanota tarjous sähköpostiisi

Tilaa uusin tarjous verkkokauppaan Desigual suoraan sähköpostiisi

Tutustu myös:

Kauneus on katsojan silmässä

Erilainen on kaunista


Desigualin uuden mainoskampanjan myötä tietooni on tullut maailman ensimmäinen vitiligosta eli valkopälvistä kärsivä malli.


Winnie Harlow on kärsinyt tästä ihosairaudesta nelivuotiaasta asti ja on sen takia joutunut muunmuassa koulukiusaamisen uhriksi. Onneksi kuitenkin hänen täytettyään 19 vuotta tämä kanadalainen kaunotar sai tilaisuuden esiintyä America’s Top Model kilpailussa ja on siitä asti opintojensa ohella työskennellyt mallina ympäri maailmaa, nykyään hän jopa vitsailee ennen hyvin kivuliaasta aiheesta: "On tummaihoisia malleja ja vaaleaihoisia malleja, minussa on vähän kumpaakin"Mallina työskentelyn lisäksi hän opiskelee journalistiksi ja tulevaisuudessaan hän näkee matkailua, muotiviikkoja ja myöhemmin, jos opinnot sujuvat niin kuin pitää, töitä muotijournalismin parissa Pariisissa, Los Angelesissa ja New Yorkissa.

VANHENTUNEET TARJOUKSET:

Mekkoja jopa 50% alennuksella

Desigual tekee tilaa varastoonsa uutta kevätmallistoa varten, sen kunniaksi voit löytää verkkokaupan sivuilta valittuja mekkomalleja jopa 50% alennuksella.

Toimituskulut kaupan päälle!

Oheisella alennuskoodilla saat ilmaisen toimituksen kaikkiin yli 65€ arvoisiin tilauksiin.

Supertarjous

Tutustu heti myös Desiqualin OUTLETIIN - täältä tilaat ihanat vaatteet ja asusteet naisille ja miehille edullisin outlet-hinnoin!

logo-tienda
Facebook DesigualTwitter DesigualBlog DesigualYoutube Desigual
Samanlaisia sivustoja: Muoti

image toolbar
Palveluitamme käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. +info X
6 Käyttäjää online
min
min toolbar
Toolbar AlennusKoodit
max toolbar