Alennuskoodit
 
Etsi verkkokauppa: Spartoo, Ellos... Etsi
loading

AUDIOHEAD ALENNUSKOODI

Audiohead

Elämä ilman musiikkia ei olisi elämisen arvoista, oikea kappale oikealla hetkellä voi tehdä joka tilanteesta maagisen. Jos rakastat musiikkia on sinulle varmasti myös tärkeää saada paras mahdollinen äänenlaatu jotta nautinto on täydellinen. AudioHead tarjoaa sinulle laajan valikoiman markkinoiden suosituimpia kuulokkeita joilla nautit lempimusiikistasi parhaalla mahdollisella tavalla.

http://www.audiohead.fi/

Vastaanota tarjous sähköpostiisi

Tilaa uusin tarjous verkkokauppaan Audiohead suoraan sähköpostiisi

Tutustu myös:

Miten valitset oikeat kuulokkeet?

Hyvän ja halvan erot. 


Usein kun olemme hankkimassa uusia kuulokkeita avautuu eteemme valtamerellinen eri vaihtoehtoja: in-ear, on-ear, over-ear, matala impedanssi, korkea impedanssi, stereo, surround, wireless ja pitkä litania muita yleensä vieraskielisiä termejä tukahduttaa maallikon heti kättelyssä.

In-earPerinteiset "nappikuulokkeet", yleensä edullisia ja helposti mukanakulkevia kuulokkeita hintahaarukassa 3-100€. Äänenlaadultaan halvat nappikuulokkeet ovat vähän "sinne päin", kalliimissa malleissa soundi on kutakuinkin kohdillaan mutta lähes aina pienen koon vuoksi varsinkin bassontoisto jää aika vaisuksi, lisäksi koska musiikki soi suoraan korvassa voit saada tunteen että musiikkia soitetaan pään sisällä

On-earTämäntyyliset kuulokkeet istuvat korvan päällä ja näin ollen välttää in-ear kuulokkeiden tuottaman "pään sisällä" effektin, lisäksi suurempi koko antaa tilaa paremmille elementeille ja suuremman tilan resonanssille. On-ear kuulokkeissa on tyypillisesti parempi äänenlaatu kuin nappikuulokkeissa mutta koska kuulokkeet painautuvat korvan päälle on käyttömukavuus parhaimmillaan keskinkertainen, varsinkin jos käytät silmälaseja voi pidempi käyttö olla hyvinkin epämukavaa.

Over-earDJ-tyyliset kuulokkeet peittävät koko korvan joka jää pehmusteiden muodostamaan "kuppiin" poistaen suuren osan taustamelusta, lisäksi kuulokkeet eivät painaudu korvaa vasten joten käyttömukavuus on paras mahdollinen. Nämä kuulokkeet tarjoavat parhaan äänenlaadun mutta ovat usein hankalia kuljettaa mukana, kotona musiikin kuunteleminen on taivaallista mutta lenkkeilystä ei nämä päässä tule mitään.VANHENTUNEET TARJOUKSET:

Toimituskulut kaupan päälle!

Audiohead tarjoaa sinulle ilmaisen toimituksen kaikkiin yli 100€ arvoisiin tilauksiin!

Samanlaisia sivustoja: Kuva ja ääni

image toolbar
Palveluitamme käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. +info X
6 Käyttäjää online
min
min toolbar
Toolbar AlennusKoodit
max toolbar